2777
2789
عنوان

قرعه کشی و‌پول هنگفت باد آورده ای نصیب کی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 31 پست

طمع کردید، سزای طمع کار همینه، تهش کلاه میره سر ادم البته اون صاحبخونه هم یه روزی بدجور پس میده

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با ده تومن زندگی‌هیچ‌کدوممنون اینور اونور نمیشد واسه همین گذاشتیم همه زیر قرضیم و اجارع خونه و‌پول ج ...

شماها پس هپتون پولدارین که همینجوری ده تومن گذاشتین

والا

یه جور گفتی فکر کردم لنگ پولین

ملت با ده  تومن زندگی میگنن یه ماه

با ده تومن زندگی‌هیچ‌کدوممنون اینور اونور نمیشد واسه همین گذاشتیم همه زیر قرضیم و اجارع خونه و‌پول ج ...

وا! یعنی ده میلیون گذاشتین الکی رف! خدا شفاتون بده...خب قرعه کشی میکردین هر ماه اسم یکی...یعنی چی ک ۹۹ نفر پول بدن یکی بخوره 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

وا! یعنی ده میلیون گذاشتین الکی رف! خدا شفاتون بده...خب قرعه کشی میکردین هر ماه اسم یکی...یعنی چی ک ۹۹ نفر پول بدن یکی بخوره 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
یعنی چی بدون برگشت پول؟ خب اون اول شد تو چندم شدی

همه امون‌خیلی مشکل داریم 

اجاره خونه 

جهزیه 

قسط 

وام 

با ده تومن زندگی‌هیچ‌کدوممون‌عوض نمیشد ده‌تومن پول زیاده میدونم 

گفتیم لااقل یکی جهازشو‌میخره یکی شاید خونه بخره گذاشتیم که آخر رسید به‌پولدار

من به هرکی میرسید خوشحال میشدم جز اون 

شماها پس هپتون پولدارین که همینجوری ده تومن گذاشتینوالایه جور گفتی فکر کردم لنگ پولینملت با ده تومن ...

وقتی پونصد زیر قسطی ده تومن هیچی نیست 

نه والا پولدار نیستیم 

ولی گفتیم شاید این وسط یکی از مستاجری خلاص شد 

شاید یکی تونست جهزیه اشو‌بگیره 

یکیم این وسط مریض بودگفیتیک شاید اون عمل کنه

طمع چی عزیزگفتیم یکی مون خوشبخت شع شاید یکی عروس بشه یکی از مستاجری خلاص شه هرکدوم میشد خوشحال میشدی ...

دیگ وقتی اینجور فک کردین دیگ الانم خوشحال باش! چون وقتی ب تو نرسه چ اهمیتی داره ک ب کی رسید..حالا اون خوشبختر شد و شما بدبختر! خدایی بی‌بیعقلی کردین

کلا از اساس کارتون احمقانه بود، با عرض معذرت.کلا قمار کردین دیگه.نوش جون اونی که برنده شده، وقتی این ...

وقتی پول عملت دویست تومنه 

پول لوازم عکلت پنجاه تومنه 

وقتی بیماری سرطانی داری با ماهی پنجاه تومن هزینه 

وقتی سه سال تو‌عقدی جهزیه نداری 

وقتی ده سال مستاجری وخانه به دوش 

با ده تومن زندگیت عوض نمیشه 

پول زیادیع چاس من ولی امید یود برام 

دیگ وقتی اینجور فک کردین دیگ الانم خوشحال باش! چون وقتی ب تو نرسه چ اهمیتی داره ک ب کی رسید..حالا او ...

آخه اون نیاز نداشت 

یکی سرطان داره پول شیمی درمانیش ماهی پنجاه تومن ماش مال اون میشپ

یکی عمل داره واس دوتا پا دویست تومن کاش اون میسد 

یکی سه سال عقد لنگ پول عروسی و جهزیه 

۹۹ بدبخت چرا اونا نشدن 

دلم‌گرفت حقیقتا 

وقتی پول عملت دویست تومنه پول لوازم عکلت پنجاه تومنه وقتی بیماری سرطانی داری با ماهی پنجاه تومن هزین ...

گفتم موندم تو عقل اون ۹۹ نفر.

سایتای قمار هم اینجورین دیگه، طرف میگه مبلغ کمی میزارم، ولی اگر بشه، پول قلمبه بردم