2777
2789
عنوان

چیکار کنم بیشتر از سنم به نظر بیام

97 بازدید | 21 پست

خیلی لاغر و ریزه ریزه و بیبی فیسم و اینکه هیچ کس جدی ام نمی گیره و همه بهم میگن بچه .با اینکه دانشگاه میرم و ۱۹سالمه .

چیکار کنم بیشتر از سنم به نظر بیام؟

انگار دختردبستانی و دبیرستانی ها میمونم 😕😭.

منم همین مشکلم دارم 

انگار یه بچه ۱۳,۱۴ ساله ام

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
منم همین مشکلم دارم انگار یه بچه ۱۳,۱۴ ساله ام

چند سالته؟

من همه بهم میگن ساده و معصوم و بیبی فیسی .عین بچه ها میمونی.

خسته شدم ازبس شنیدم این حرفا رو اصلا شکل یه دختر دانشجو نیستم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند سالته؟من همه بهم میگن ساده و معصوم و بیبی فیسی .عین بچه ها میمونی.خسته شدم ازبس شنیدم این حرفا ر ...

۱۸🫤 ازم میپرسن کلاس هفتمی یا هشتم💔

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
منم بیبی فیسم خیلیییییی راضیم چون بورم موهام فره صورتم زیاد شبیه عروسکاس و خیلیا بم میگن شبیه عروسکا ...

من راضی نیستم خواهر.توروخدا نگید خوبی که چرا راضی نیستی؟کلا از تعریف اینجوری که ساده و معصوم و نازی و بیبی فیسی و مثل بچه هایی بدم میاد .انگار دارن بلانسبت بهم فحش خارمادر میدن .

تا این حد بدم میاد😭🤦🏻.

وای عین منی🤦🏻.این حرفو به منم خیلی میزنن .

هم بامزه است برام هم متنفرم😂😂

خیلییئییی بدههه 

اگه نشناسنت آدم حسابت نمیکنن 

دوست داشتم یه کاری کنم اندازه سنم بنظر بیام 

۱۸🫤 ازم میپرسن کلاس هفتمی یا هشتم💔

ما دهه هشتادی ها از هیچی شانس نیاوردیم یا بزرگتر از سن مون دیده میشیم یا کوچکتر.

هیچوقت هم قد و اندازه سن واقعی مون به همون نگاه نمیکنن.

اینه درد ما 😭🥺🤦🏻.

ما دهه هشتادی ها از هیچی شانس نیاوردیم یا بزرگتر از سن مون دیده میشیم یا کوچکتر.هیچوقت هم قد و انداز ...

کاش مشکلاتمون فقط این بود 

جنگ

گرونی

کارای مسخره آموزش پرورش

بهت چه وایبی میدم ؟

حس میکنم همو میفهمیم👈🏻👉🏻😂 هم دردیم 

ولی وایباینکه کمتر از سنت باشی و نمیدی 

مشکل ما صددرصد بخاطر همون ظاهرمونه که بی بی فیسم🫤

کاش مشکلاتمون فقط این بود جنگگرونیکارای مسخره آموزش پرورش

دقیقا ما خیلی درد می کشیم بعد دهه شصتی و هفتادی میگن نه ما از شما بدبخت تر بودیم شماها بهتر زندگی می کنید .

ما بدبختا حتی نمی‌تونیم عاشق شیم تا به خودمون بجنبیم پسره بهمون خیانت کرده .

ایناش رو که نمیبینن که فقط شر ور میگن 😭🥺🤦🏻.

مثلا من تو یه جمعی از همه بزرگترم

وای بقیه فکر میکنن من همسنشونم یا کوچیکترم💔💔💔💔💔