2777
2789
عنوان

عمل بینی

163 بازدید | 24 پست

سلام الان ۹روزه بینیمو عمل کردم و به دکتر گفتم طبیعی قوس دارنباشه و سربالا هم نشه،آتل ک برداشت خیلی صاف شده مثل خط کش بنظرتون تغییر میکنه؟ البته سربالا هم هس ک دکتر گفت درست میشه ولی خیلی طبیعی شده دوسش ندارم

اگه تجربه ای دارین بگین لطفا…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط بگو درد داشت و اذیت شدی یا نه

منک خیلی اذیت شدم چون بینیم انحراف شدید و پلیپ داشت دکترمم گفت عملت خیلی سخت بود۳ساعت اتاق عمل بود

بعدشم خیلی اذیت شدم 

بخاطر آتل و گچ خیلی صاف و خط کشی شده یه مدت بگذره کمتر میشه

خداکنه

میگم شاید چون به دکتر گفتم قوس نده اینطوری کرد

الانک جالب نشده

سوراخای بینی گشاده اصلا بازشم نکرد😂

خداکنهمیگم شاید چون به دکتر گفتم قوس نده اینطوری کردالانک جالب نشدهسوراخای بینی گشاده اصلا بازشم نکر ...

برای تقارن سوراخای بینی از نوستریل استفاده کن 

البته قبلش از دکترت بپرس ببین اوکی میده یا نه 

اون فاصله زیاد و سربالا شدنش هم درست میشه 

پیش کدام دکتر عمل گردی؟ کل هزینه اش چقدر شد؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

خب شما مگه خودت نگفتی طبیعی؟ بینی طبیعی قوس نداره و صافه

چرا گفتم

ولی ی نمونه عکس بهش نشون دادم خیلی صاف نبود 

بهش گفتم خیلی قوس دار نکن

الان مثل خط کش شده نیم رخ زشته

برای تقارن سوراخای بینی از نوستریل استفاده کن البته قبلش از دکترت بپرس ببین اوکی میده یا نه اون فاصل ...

مشهد دکتر ناهید

۱۰۰ تومن با بیمارستان

حدود۴تومنم عکس و…