2777
2789
عنوان

احساس می کنم باید تغییر تو چهرم انجام بدم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 208 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن بابا من پشیمونمدوسیسی ژل لب زدمدوسیسی چونهدوسیسی گونهاولا هیچ فرقی نکرد قیافم بعدشم رفتم لبمو ا ...

حاجی بقران پشمام ریخت اسم کاربریت و دیدم فک کردم من تایپ کردم🤣🤣🤣🤣

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نمیدونم بخدا ازمایش برام ریسک پرخطر سندروم دان زده چشام شده کاسه خون سه روز خواب و‌خوراک نمونده واسم

طفلی

ایشالا چیزی نیس بد به دلت راه نده سونو این چیزا ممکنه اشتباهی انجام بدن برعکس بگن

ایشالا ب سلامتی به دنیا بیاد  بذوقی

غصه نخور برا بچه خوب نیست

فداتشم ایشالا خدا از دهنت بشنوعه و خطا باشه واقعا دیگه دارم دق میکنم خدا رحم کنه بهم

دعا میکنم برات  ایشالا ب سلامتی کامل به دنیا بیاد🧡فقط تو حرص جوش نخور 

چون فک کنم میگن رو بچه تاثیر داره 

فعلا بیخیال باش ،قرآن بخون دلت آروم میشه و اگه دوباره امکانش بود سونو و کاریوتیپ اینا بده ببین باز چی میگن البته جای بهتر نه قبلی چون احتمال خطا و کار بلد نبودن بعضی مکان ها هست 

واقعاناا..طرف رفته سونو گفته بچت دختر تمام وسایل ها دخترونه ب دنیا اومد پسر بود ببین خطا هست تو ام انشالا چیزی نیست 

منم قدرت ریسک تغییر رو ندارم

هیچ کار زیبایی نکردم

حتی موهامم رنگ نکردم هرگز

داخل ابروهامم یه کمی خالی شده

بعضیا میگن میکرو کن

همینجوری میگذرونم 😁

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

منم قدرت ریسک تغییر رو ندارمهیچ کار زیبایی نکردمحتی موهامم رنگ نکردم هرگزداخل ابروهامم یه کمی خالی ش ...

منم میترسم میگم یک روز فلان کنم بعدش زشت شه  چی بد تر دق میکنم 😂😂

[QUOTE=364998623] دعا میکنم برات  ایشالا ب سلامتی کامل به دنیا بیاد🧡فقط تو حرص جوش نخور  چون فک کنم ...[/QUOTE

مرسی از دعای قشنگت قلب من برام سلفری نوشته شنبه قراره آزمایشش رو بدم دعا کن برام توروخدا