2777
2789
عنوان

خاستگارمو پنج روز پیش رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 51 پست
اگه دوستش داری پیام بده غرور را بزار کنار که بعد پشیمون نشی

میگم چی میخواد بشه یه سلام بدم حداقل اگ جواب سلام داد ببینم واقعا دوستم داره یا نه 

ببینم نظر خودش چیه  

طلبکار باشم ازشم بگم با من روراست نبودی نمیدونم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیوونه ای؟؟پیام بدی فقط خودتو کوچیک کردی و این که میفهمه ادم بلاتکلیفی هستی

نترس بی جفت نمیمونی

الانم طبیعیه پشیمون باشی چون تنهایی

ولی پیام نده😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
جدی میگم پیام بده اگه دوستش داری..غرور را بزار کنار

چندسالته عزیزم خودت تجربشو داشتی

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دیوونه ای؟؟پیام بدی فقط خودتو کوچیک کردی و این که میفهمه ادم بلاتکلیفی هستینترس بی جفت نمیمونیالانم ...

دست خودم نیست ۳روز ک گریه کردم الان سعی میکنم خوب باشم ولی یادش دیوونم میکنه

دست خودم نیست ۳روز ک گریه کردم الان سعی میکنم خوب باشم ولی یادش دیوونم میکنه

دوره ی سوگواری باید بگذره دیگه طبیعیه

بی دلیل که ردش نکردی

به اون دلایل فکر کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
حرف دلت را بزن...خود واقعیت باش...خود خوده واقعی...بزار اونم خود واقعیش را نشون بده

میترسم اشتباه باشه کارم 

میترسم اشتباه باشه کارم

چرا اشتباه باشه عزیزم...حالا برفرض هم که اون جواب شما را داد بازم باید با هم برید و بیایید تا به شناخت کامل برسید....الزاما که قرار نیست فرداش با هم ازدواج کنید...شما باید اخلاق های خوب و بد هم را بشناسید..شاید چند جلسه دیگه برید و  ببینی اصلا ازش خوشت نمیاد یا یک رفتارهاییش روی اعصابته...تازه اگه جوابت را نداد عوضش میفهمی به دردت نمیخورده و خیالت راحت میشی...اگر جوابت را نداد تازه متوجه میشی که توهم اشتباه کردی و اون ادم مناسبی برای تو نبوده

اگه دوسش داری یه پیام‌بده 

بگو از دست من دلخور که نیستین ؟‌‌

بعد بگو بیایین حضوری بگم .احساس می‌کنم دلتون شکسته ....

بعد که حضوری رفتی اونم حتما دنبال حرف توی حرف میادو ومیگه فرصت بده .شما ام‌میگی‌باشه ....

یا همین صحبت ها توی چت ام‌پیش‌میاد ....

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
اگه دوسش داری یه پیام‌بده بگو از دست من دلخور که نیستین ؟‌‌بعد بگو بیایین حضوری بگم .احساس می‌کنم دل ...

بگو خواب دیدم‌از دست من ناراحت شدین ......

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
چندسالته عزیزم خودت تجربشو داشتی

از شما بزرگتر هستم عزیزم و به همین دلیل این حرف را میزنم...این پیام دادن به اون طرف به تو نشون میده که اون ادم به درد تو میخوره یا نه...از نوع برخوردش قشنگ میتونی بفهمی که اونم هنوز به فکر تو هست یا نه...اگر درست جوابت را نداد خیالت راحت میشه که اونم تو را نمی خواد و باخیال راحت به زندگیت ادامه میدی...ولی الان دودلی...خودت را توی دودلی نزار...پیام دادنت نه زشته نه چیز دیگه ای...فقط تو اون را بهتر می شناسی