2777
2789
عنوان

این توقع مادرشوهر زیاد نیست

106 بازدید | 13 پست

سلام خانمها ما رفتیم سرای ایرانی تهران دیشب تلویزیون گرفتیم جاروبرقی برنده شدیم شوهرم گفت جاروبرقی نو رو تو بگیر اون یکی رو بده مادرم مادرم گناه داره جاروبرقیش خرابه صبح تا الان مادرشوهرم مثلا شوخی زنگ میزنه با بچه هام میگه نو رو بده به من پدرشوهرم چندبار غیرمستقیم گفت الان دیدن پدرشوهرم به پسر ۴ ساله ام میگه نو رو بده مادرجون من برات ماشین میگیرم این توقع زیادی نیستش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐نده تو رودروایسی گیر نکنیا

آره منم همینو میگم امروز اینو میخوان فردا پس فردا یه چیز دیگه میگن من راضی نبودم با خاطر شوهرم قبول کردم مادرشوهرم یه کم حسوده ولی شوهرم خیلی دلسوزه رفتارای مادرشو نمیبینه

آره منم همینو میگم امروز اینو میخوان فردا پس فردا یه چیز دیگه میگن من راضی نبودم با خاطر شوهرم قبول ...

من به شوهرم گفتم بزار برای جهزیه دخترم که هفت ستلشه کنار شوهرم گفت من براش میگیرم مادرم گناه داره

من به شوهرم گفتم بزار برای جهزیه دخترم که هفت ستلشه کنار شوهرم گفت من براش میگیرم مادرم گناه داره

خب جاروبرقی قدیمتون خراب شده؟

اگه سالمه اونو بده مادرشوهرت که شوهرت ناراحت نشه

فقط نو رو نده 

کلمات بیشتر از گلوله ها آدم می‌کشن!

خب جاروبرقی قدیمتون خراب شده؟اگه سالمه اونو بده مادرشوهرت که شوهرت ناراحت نشهفقط نو رو نده

این حرفش واقعا رو اعصابمه میترسم پیش شوهرم بگه شوهرم بده بهش

این حرفش واقعا رو اعصابمه میترسم پیش شوهرم بگه شوهرم بده بهش

اگه چیزی گفت چی بگم به شوهرم که یه موقع آدم بده من نشم،کلا زرنگه پیش پسرا خودشو خراب نمیکنه ولی خودش باشه راضی نمیشه پدرشوهرم انقدر خوبه

اگه چیزی گفت چی بگم به شوهرم که یه موقع آدم بده من نشم،کلا زرنگه پیش پسرا خودشو خراب نمیکنه ولی خودش ...

فقط ناراحتی درست نکن ببین شوهرت چی میگه همون رو انجام بده مگرنه بحثی پیش بیاد مطمئن باش شوهرت میره یه جارو برقی نو برای مادرش میخره پس خودت رو خراب نکن. اصلا بگو هر چی شوهرم بگه

فقط ناراحتی درست نکن ببین شوهرت چی میگه همون رو انجام بده مگرنه بحثی پیش بیاد مطمئن باش شوهرت میره ی ...

خدا رو شکر شوهرم خودش اومد از کارتن باز کرد استفاده کرد دیگه تموم شد گفت کادوی روز زن مبارکه