2777
2789

اصلا سیاست ندارم

یه مدت سرکار هم که بودم با همین موضوع مشکل داشتم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی بلد باشی برای رسیدن به هدفت تو موقعیت های مختلف چه عکس العملی نشون بدییا یه موقعیت بد رو خنثی ی ...

خیلی سخته 

من همیشه اینجور مواقع بدترین کار ممکن رو انجام میدم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

ی سیاست یادت بدم که زندگیت زیرو رو شهدر مورد هیچ کس و هیچ چیزی نطر نده فقط تمرکز کن رو زندگی خودت

اره واقعا این بهترین کاره👌🏻

خیلی سخته من همیشه اینجور مواقع بدترین کار ممکن رو انجام میدم

باید اعتماد بنفست بالا ببری

قبل هرکار فکر کنی و به عقلت رجوع کنی 

عقل خیلی کمک میکنه من خیلی استفاده میکنم از این راهکار

سیاست یعنی بی‌صدا و موریانه وار حرکت کنی هرجایی به نفعته جا خالی بدی

با مثال توضیح میدید متوجه منظورتون نشدم