2777
2789
عنوان

بچه ها کدوماتون جشن یلدایی نداشتین

285 بازدید | 22 پست

من عقد که بودم برام یلدایی نیاوردن گفتن رسم نداریم ولی دروغ گفتن . بعد از من سه چهار نفر تو فامیل درجه یکشون ازدواج کردن و همه رسم یلدایی داشتن.

الان هر سال نزدیک یلدا دلم می گیره. قبلا عاشق یلدا بودم ولی چند ساله حس بدی به یلدا دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم

گفتن رسم نداریم اما واسه جاریم دوسال قبلش نیم بوت و پالتو و کیف برده بودن همه خانوادشم صرف شام اونم ده سال پیش

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مامان منم یلدایی نداشت همیشه یلدا دلش میگیره :)

بمیرم منم لباس عروسیم دوست نداشتم هنوز تو دلمه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

والا ما کوردا اصلا همچین رسمی نداریم 

شب بلدا دور هم جمع میشیم اما چیزی به اسم یلدایی برا عروس نداشتیم اگع الان بعضیا انجام بدن بخاطر همین چشم و هم چشمی اینستاس 

شنیدم این رسم مربوط به آذریا بوده از اول 

مهربانی ،عشق،آرامش

مننن ته تهشم یعنی

خودم با خرج خودم سفره انداختم و کادو دادم نامزدم

اون فقط ی دسته گل 

فکر میکردم ادم خسیسی نیست

ولی امشب بخاطر ۲۰ میلیون هر چقدر خواست توهین کرد بهم و جلو خانوادش گفت دهنتو ببند میزنم تو دهنت 

خدایا جای حق نشستی؟!😅

لایک نکنید !
عزیزم یه سوال شما شهر لنده میشناسی؟ می دونی چجور جاییه؟ مردمش چجورن؟ هر چی می دونی بهم بگو لطفا

آره عزیزم یکی از شهرای استانمونه.

مردم خونگرمی داره

گرمسیره از لحاظ آب و‌هوا

اما کوچیکه و کم امکانات و تقریبا همه همدیگرو میشناسن.

مثل ما هم لرن با تفاوت های خیلی کم.

کلا تو استان ما هنوز طایفه گرایی رو داریم ، اونا هم اکثرا طایفه‌ای ب نام طیبی هستن.

FREEDOM...🌱🤌🤍