2777
2789
عنوان

سر مادرشوهرم با شوهرم اختلاف پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 61 پست
شما که شاغلی اوج بالاش طلاق بگیری یه شوهر دیگه میکنی چون پول داری

همه چی به پول نیس که.همین اولیش چی بود که دومی باشه.منم دوس ندارم جدا بشم چون شوهرمو دوس دارم ولی یه سری اخلاقاش خیلی اذیت کنندس برام.منم آدمیم که زیر بار حرف زور نمیرم،اینه که همش به مشکل میخوریم

الان دیگه دیره چون مهمونی شروع شده و به شوهرم گفتم بریم گفت نه دیگه تموم.

خب حالا یکم دیگه برو‌تو اتاق برا خودت اروم گریع کن . خوب که صورتت قرمز شد . بیا مظلومانه پیش شوهرت دستش بگیر بگو عزیزم کاش رفته بودیم مهمونی .  من واقعا رو مادرت و خواهرت حساب دیگع ای باز کرده بودم . من که مقصر جریان دعوا شما نبودم که منو بلاک کردن . من خیلی دلم شکست . همش دلم براشون تنگ میشد ولی اونا سراغ منو نمیگرفتن . امشبم ته ته دلم خیلی میخواست بریم ولی غرورم نمیذاشت . کاش رفته بودیم . بع. باز گریع کن . من که کسی ندارم جز خانواده شما و خودم . دلم خیلی شکسته بلاکم کردن بی تقصیر بودم . ولی بازم باید امشب میرفتیم باز کینه ها بیشتر شد انگار .برو این‌کارو بکن . بگو پس فردا یه هدیه روز مادر میخرم باهم میریم . خودت جلو شوهرت خوب نشون بده. ولی تلافی جور دیگه بکن .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چی به پول نیس که.همین اولیش چی بود که دومی باشه.منم دوس ندارم جدا بشم چون شوهرمو دوس دارم ولی یه ...

منظورم اینه وابسته خودتو نشون نده ! 

اونم بدترین حالت ممکنه 

عمرا طلاق بگیره 

چون باید مهریه بده 

بعدش مردا نمی تونن تنها بمونن بخواد دوباره ازدواج کنه 

باید دوباره کلی هزینه کنه ! 

خب حالا یکم دیگه برو‌تو اتاق برا خودت اروم گریع کن . خوب که صورتت قرمز شد . بیا مظلومانه پیش شوهرت د ...

دخترم 

هیچ موقع حتی خودتم این کارو نکن 

چه برسه به اینکه بخوای پیشنهاد بدی به دیگران 

هیچگاه هیچگاه به هیچ احدی خودتو وابسته نشون نده 

این چیزی که تو گفتی اوج حقارته 

خب حالا یکم دیگه برو‌تو اتاق برا خودت اروم گریع کن . خوب که صورتت قرمز شد . بیا مظلومانه پیش شوهرت د ...

مشکل اینجاست که خونه نیستم،موندم خونه مامانم.چون میدونم آدمیه که کشش میده تا خنک بشه،شده تا یه هفته ادامه میده یا شایدم دوباره بره دادخواست بده ولی این چیزا روش جواب نمیده چون میدونه من خانوادش برام مهم نیستن که اینکارو بکنم.من فقط زندگی خودمون برام مهمه.ولی اون بخاطر دیگران دعوا راه انداخت

منظورم اینه وابسته خودتو نشون نده ! اونم بدترین حالت ممکنه عمرا طلاق بگیره چون باید مهریه بده بعدش م ...

نه اصلا شخصیت وابسته خودمو نشون ندادم،آخه مهریم زیاد نیس ۱۴ تاس یعنی بخاطر اون ممکن نیست اینکارو نکنه

هیچم نیست . سیاسته

با لحن آروم بخون : من شوهرم اینجوری بکنه ( مثل این چیزی که بالا گفتی)

چون حس میکنم ضعیفه 

بدتر میزنم تو سرش چون حس میکنم وابسته اس و قدرت دست منه 

آدم از ارباب حرف شنوی داره نه کارگر زیر دست .

نه اصلا شخصیت وابسته خودمو نشون ندادم،آخه مهریم زیاد نیس ۱۴ تاس یعنی بخاطر اون ممکن نیست اینکارو نکن ...

من به عنوان نفر سوم دارم به قضیه نگاه میکنم 

به نظرم حق با شماست 

از شخصیت محکمت هم خیلی خوشم اومد 

امیدوارم مشکلت حل بشه 

با لحن آروم بخون : من شوهرم اینجوری بکنه ( مثل این چیزی که بالا گفتی)چون حس میکنم ضعیفه بدتر میزنم ت ...

منم این چیزی که دوستمون گفت رو با احترام نمیتونم انجام بدم ،چون از اول زندگی خودمو اونجوری نشون ندادم الان بخوام اینکارو بکنه فکر میکنه مامانش برام چقد مهمه درصورتیکه نیست.ولی دنبال یه راهیم که هم آشتی کنیم هم خودم پیشقدم نشم چون تقصیر من نبود

منم این چیزی که دوستمون گفت رو با احترام نمیتونم انجام بدم ،چون از اول زندگی خودمو اونجوری نشون نداد ...

میدونی راستش رفتم تاپیک اولتو خوندم 

فقط خواستم بهت بهم انگاری خواهر دوقلوی منی ! 

منم حرف زور حالیم نیست 

شکاک و بد دلم هستم ( من حتی پدر و مادرمم کنترل میکنم 😐)

کلا خودمو خیلی دوست دارم 

عشق اول و آخرم خودمم 

آدما رو راحت کنار میزنم و واقعا یادم میره بعد یه مدت 

همه اش احساس میکنم خیلی خوشتیپم 

کلا حس خوبی به خودم دارم 

میگم شما اون مشکل شکاک و بددلی که گفتی رو 

مشاور تونست کمکت کنه یا فقط پول گرفت؟

میدونی راستش رفتم تاپیک اولتو خوندم فقط خواستم بهت بهم انگاری خواهر دوقلوی منی ! منم حرف زور حالیم ن ...

عزیزم اگه مجردی قبل اینکه مشکلت حل نشده اصلا سمت ازدواج نرو چون آدمایی مثل ما هم خودشون اذیت میشن هم طرف مقابل رو اذیت میکنن.من تو زنگی خیلی زورگوام رو همه چی هم باید کنترل داشته باشم،این شخصیت منه.ولی خوب نیس چون تو زندگی مشترک جواب نمیده،کسایی مثل ما نمیتونن پارتنر خوبی باشن چون هیچجوره کوتاه نمیان.

مشاورم متاسفانه خوب نبود منم ادامه ندادم باهاش.اگه مشاور خوب پیدا کردی حتما برو چون مشکلی که امثال ما دارن مشکل کمی نیست.

عزیزم اگه مجردی قبل اینکه مشکلت حل نشده اصلا سمت ازدواج نرو چون آدمایی مثل ما هم خودشون اذیت میشن هم ...

دقیقا منم زورگویی رو دارم 

خودمم میدونم نرمال نیستم 

البته همیشه این حالتم به نفع ام هم بوده 

من با دوستام تو مدرسه هم کنا نمیومدم 

مرسی از عزیز از جوابت ❤️🌹