2777
2789

خواهرشوهرم وقتی داشت مهاجرت میکرد من کلی کار واسش کردم حتی شوهرم راضی نبود من به زور نگهش داشتم خونه خواهرشوهرم و فرودگاه،کارمو به خاطر رفتنش کنسل کردم.ولی بعدش سر اینکه شوهرم با مادرش به اختلاف خورد هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرم من و شوهرمو بلاک کردن.الان ۵ ماهه که باهاشون قطع ارتباط کردم.حالا الان مادرشوهرم به شوهرم زنگ زدواس یلدایی دخترخاله شوهرم دعوامون کرده.شوهرم اول هوای منو داشت حتی رفت به مادرش گفت که باید عذرخواهی کنی از زنم و اینا.ولی من دوست نداشتم برم سرهمون بحثمون شد.مادرشوهرم ازم عذرخواهی نکرد ولی زنگ زد دعوتم کرد منم گفتم نمیام.شوهرمم میگه تو باید تمومش کنی و دعوامون شد.الانم کار به جایی رسید که میگه باید جدا بشیم.امشبم من نرفتم خونه که بیشتر بحثمون نشه.ولی میدونم اون ول کن نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین یه روز من به خواهرم گفتم نمیخوام ریخت طایفه شوهرم ببینم (چندماهی بود رفت و آمد نمیکردم) یه حرف جالبی زد

گفت تو درسته زن همسرتی ولی نمی تونی خانوادش انکار کنی اونا مثل گوشواره وصلن بهش

منم کوتاه اومدم اما پشت دستم داغ کردم دیگه محبت بیجا و فداکاری نکنم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دیگه مطمن باش هیچوقت نمیاد ازت معذرت خواهی کنه . چون اخلاق اینجوری ایرانیا ندارن . خودشون بزرگتر می ...

منم آخرش کوتاه اومدم گفتم معذرت خواهی نکنه ولی حداقل نوشن بده که کار اشتباهی کرده.اگه من همینجوری پامیشدم میرفتم بعد چندماه خودمو بی ارزش میکردم