2777
2789
عنوان

دقت کردین همه از فامیلاشون بدشون میاد و مجبوری یلدا کنارشونن😅❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 41 پست

فامیلی که تو سختی کنارت نباشن و فقط حرف دراوردن و بلد باشن بدرد لای جرز میخورن

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما میریم خونه خالم

همه جمعن

داییها زندایی ها 

خاله ها و بچه هاشون 

خالم خیلی مردم داره 

وضع خوبی نداره ، حتی شوهرسم ۳۰ ساله مفقوده ، ولی همه رو تک تک دعوت کرده که حتمن بریم

👏👏👏👏👏👏

منم دقیقا فرداشب خونه مامانم دعوتم .. خانواده مادریم میان و من بشدت از داییم و زنش متنفرم ‌. حتی به مامانم گفتم نمیام خونتون چون دیروز خونه مامانم بودم ‌. گفت اگه نیایی ناراحت میشم دیگه مجبورم برم تحمل کنم

نه با هیچی حال نمیکنم چون هیچی و هیشکی واقعی نیس همه چی نمایشی و نقش بازیه حیف حیف قدیما عاشق عروسیا بودم الان هیچی مزه خودش نیس همه چی بوی فیس و افاده میده اونم از نوع ساختگیش لااقل درس باشه آدم دلش خوشه

جز من

که عاشق مهمون و مهمونی و فامیل اینا هستم

مخصوصا طرف پدری

و متاسفانه متاسفانه قرار هیجا نداریم و نمیبرنم خونه فامیل 

فامیل هم نمیاددددد 

من مهمونی میخوامم

به من تلنگر بدین ، منو تو سایت دیدین بگین برو درستو بخون خلاصه نزارین بمونممم تو سایت

من رابطه ام با فامیل خیلی خوبه دوست داشتم شب یلدا دور هم باشیم اما متاسفانه مامانم زیاد اهل رفت و آمد نیست همون دوست داره خانوادخ خودمون باشیم فقط 

یکسال من یلدا خونمون گرفتم خوب بود 

اما خوب درست نیست وقتی خونه مادرم هست من مهمونی بزرگ بگیرم برای همین بی خیال شدم 

با فامیل شوهرم هم رابطه ام خوبه اما اونا دور هستن 

من خوشم نمیاد کلا میرم بیرون

زنگ زدن گفتم من فردا شب نیستم

به همین راحتی مجبور نیستم تحمل کنم

با بچه هام و همسرم میریم عشق و حال

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

ما میریم خونه خالمهمه جمعنداییها زندایی ها خاله ها و بچه هاشون خالم خیلی مردم داره وضع خوبی نداره ، ...

خالم انسان عجیبیه

مادر خوبیه 

خواهر خوبیه

خاله خوبیه

خواهرشوهر خوبیه 

زنداداش خوبیه 

عمه ی خوبیه

اصلن عجیبه در خوبی 

خدا حفظش کنه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️