2777
2789
عنوان

چرا بعضی پیرزنا انقد بدجنسن

157 بازدید | 18 پست

یه مامان‌بزرگ دارم ۸۶سالشه 

حوصله بچه مچه نداره اصن 

خیلیم بدجنس و پرروعه 

بابام جمعه ها میره دنبالشون برای گردش پروپرو میگه بریم خونه شما فلان غذارو بخوریم 

بعد خودش که با خالم نزدیک ۴۰سالشه ، محرده ، زندگی میکنه ، سال تا سال کسیو دعوت نمیکنن 

انقدم زبون تند و تیزی داره که خدا میدونه 

میبینمش از زندگی سیر میشم 

با این مادربزرگ چطوری باید رفتار کرد

قطع ارتباط

بابات بیکاره میارتش‌خونه تون؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

هیچ کاری نکن 

آخر عمری دلش رو نشکون 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتا منم ک ۲۳ سالمه حوصله بچه ندارم چ برسه ب زن ۸۶ ساله ی بار در هفته اس دیگ تحمل کن مجبوری

اخه دیگه هرهفته هرهفته 

خسته شدم 

بابامم گوشش بدهکار نیس 

انگار هنوز بند نافش از ننش جدا نشده 😒

بابا ولش کن آدمایی که سنشون بالاس با نوزاد یه حالی دارندیگه بی اعصابن درست متوجه درست و غلط نمیشن

آخه چطور روش میشه میگه بریم خونه شما؟ 

این عجیبه 

مام حوصلشو نداریم والا 

اخه دیگه هرهفته هرهفته خسته شدم بابامم گوشش بدهکار نیس انگار هنوز بند نافش از ننش جدا نشده 😒

چی بگم هرچقدرم ک بد نباشن ب هرحال پدر مادرشن دیگ 

سنشم ک بالاس عمر دست خداست ولی خب ب هرحال ۸۶ سالشه دیگ باباتم ب این فک می‌کنه ک فردا نباشه دلش نسوزه

چی بگم هرچقدرم ک بد نباشن ب هرحال پدر مادرشن دیگ سنشم ک بالاس عمر دست خداست ولی خب ب هرحال ۸۶ سالشه ...

هیچکدوم از ع ها و عموهام در این حد خودشونو اسیر نکردن 

بابام هم خودشو اسیر کرده هم مارو

خیلییی پرروعه اخه زورم میگیره مام حوصلشو نداریم فقط بخاطر بابام تحملش میکنم

میدونم درک میکنم سخته 

اما ولش کن 

خیلی اهمیت نده بهش 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................