2777
2789
عنوان

کیا مثل من شب یلدا هیچ جا ندارن برن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 47 پست
یشب ب خودت استراحت بده از صبح زود بشین بخون تا لحظه ای ک مهموناتون میان بعد برو استراحت کن استراحت ه ...

برونامه هام همیشه از ۵ صبح شروع میشه 

زودتر از این؟😐🍃

ɪ ᴡɪʟʟ ᴡʀɪᴛᴇ ᴛʜᴇ ᴘᴇʀꜰᴜᴍᴇ ᴏꜰ ʏᴏᴜʀ ᴅᴀɴᴄɪɴɢ ʜᴀɪʀ ɪɴ ᴍʏ ᴘᴏᴇᴍ ༅

حالم از فامیل بهم‌میخوره همه دورو همه‌چاپلوسجمع میشی دورهم همه به هم تیکه‌میندازن تورو‌میخندن پشتت ک ...

واقعا جالبه خودشون با این موضوع مشکلی ندارن وباهم رفت و آمد دارن 

من اگه با یکی دوست باشم ورفت اومد داشته باشم نمی تونم تو رفتارم باهاش سیاست بخرج بدم یا بخوام باهاش دشمنی کنم 

یعنی یا طرف باید دوست من باشه که من ثدم رو براش میزارم یا دشمنم که ریخته نمی خوام ببینم دوست دشمن ندارم

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برونامه هام همیشه از ۵ صبح شروع میشه زودتر از این؟😐🍃

باریکلا 

من کنکوری که بودم تا ساعت۲_۳بعد ازظهر می‌خوابیدم 🥲

برونامه هام همیشه از ۵ صبح شروع میشه زودتر از این؟😐🍃

یعنی یشب رو نمیتونی به خودت استراحت بدی؟ ی شبه 

منم شدم شیطون برات 😂ولی خدایی با یشب جا نمیمونی 

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باریکلا من کنکوری که بودم تا ساعت۲_۳بعد ازظهر می‌خوابیدم 🥲

شما و یکی مثل شما ک خودم باشم هدف نداشتیم ایشون احتمالا میخواد پزشکی بیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا جالبه خودشون با این موضوع مشکلی ندارن وباهم رفت و آمد دارن من اگه با یکی دوست باشم ورفت اومد د ...

دقیقا حرفتونو قبول‌دارم

یه نمونه بگم هفته پیش جوونای فامیل تصمیم‌گرفتیم هرچندهفته یبار جمع بشیم‌خونه یکی و یکم باهم وقت بگزرونیم

این به بعضیا برخورد و فتنه ای توی فامیل به‌پاکردن که چرا همه رو دعوت نمیکنیدو‌مثل سگ از همین‌دورهمی هام پشیمون‌شدم به ما‌خوشی نیومده

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
یعنی یشب رو نمیتونی به خودت استراحت بدی؟ ی شبه منم شدم شیطون برات 😂ولی خدایی با یشب جا نمیمونی

خواهر تو پیش شیطون احیانا واحد پاس نکردی?

داری بیشتر از اون وسوسه میکنیاااا😔💅

شما و یکی مثل شما ک خودم باشم هدف نداشتیم ایشون احتمالا میخواد پزشکی بیاره

چرا اتفاقا هدف داشتم 

بهش رسیدم 

اگه تجربی بودم و پزشکی میخواستم قطعا باید خیلی بیشتر میخوندم

نه حاجیچه خبره؟😐🍃😂

من خیلی تند خوان بودم وگرنه همکلاسی های من که خیلی هامون رتبه هامون پایین تر از من بود ازساعت۵-۶صبح تا شب درس می‌خوندن 

دانشگاهی همینه آخرین نفر شروع میکنم اولین نفر درس رو تموم میکنم 

دقیقا حرفتونو قبول‌دارمیه نمونه بگم هفته پیش جوونای فامیل تصمیم‌گرفتیم هرچندهفته یبار جمع بشیم‌خونه ...

حالا اگه جمع هم میشدید کلی حرف تو این دورهمی ها درمیومد

خواهر تو پیش شیطون احیانا واحد پاس نکردی?داری بیشتر از اون وسوسه میکنیاااا😔💅

ببین با مشاورت حرف بزن ولی من شوهرم با وجود من و بچه دکترا گرفت سر این میگم خیلی ب خودت فشار نیار چ امتتانای مهمی رو با وجود بچه پاس کرد البته اون مخه ها نابغست ولی خب تونست بخاطر همین میگم یشب هیچی نیست ببین اگر میدونی با لین یک شب سست میشی و ادامشو نمیخونی برو پانسیون ولی اگر میدونی میتونی ادامه بدی و از استراحتت کم کنی یشب رو خوش بگذرون 

مثلا از ۵ شروع میکنی یک هفته از یک ربع ب ۵ بخون استراحت وسط درست اگر نیم ساعته بکن یک ربع مثلا ۵ ساعت تو مهمونی بودی اینو تقسیم کن از استراحتت کم کن بازم هرجور خودت میدونی اگر میدونی این مدلی هم بهت فشار میاد همون برو پانسیون مهمونی نرو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی تند خوان بودم وگرنه همکلاسی های من که خیلی هامون رتبه هامون پایین تر از من بود ازساعت۵-۶صبح ...

خوش به حالت😑