2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جودوسر پرک چجوریه 

کجا میفروشن و قیمتش

من برا پسرم میخوام بخرم نمیدونم از کجا بخرم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من سوپ درست میکنم خیلیم خوب میشه

اوتمیلم باموز و عسل و پسته😋

کوکی هم میشه مثلا تو کوکی هویج جو دوسر پرک هم داره خوشمزه هم هست

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جودوسر پرک چجوریه کجا میفروشن و قیمتشمن برا پسرم میخوام بخرم نمیدونم از کجا بخرم

دو مدله بعضی جاها کیلویی ان بعضیاشم بسته بندیه 

کیلویی رو نمیدونم اما بسته اش که گرفتم ۱۸۰ بود مغازه  ها فک کنم داشته باشن

فرزندِ ماه ،تو می‌درخشی. ‌وقتی ماه بالا میاد، دیگه نوبت توئه... 
من سوپ درست میکنم خیلیم خوب میشهاوتمیلم باموز و عسل و پسته😋کوکی هم میشه مثلا تو کوکی هویج جو دوسر پ ...

اره سوپش خیلی خوشمزس کوکی رو چطور درست میکنی؟ 

فرزندِ ماه ،تو می‌درخشی. ‌وقتی ماه بالا میاد، دیگه نوبت توئه... 
دو مدله بعضی جاها کیلویی ان بعضیاشم بسته بندیه کیلویی رو نمیدونم اما بسته اش که گرفتم ۱۸۰ بود مغازه ...

چآق میکنه بچه رو؟؟

خام میخورن دیگه

و یه چیز با جو پرک که برا اش میریزن فرق داره یا همونه؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره سوپش خیلی خوشمزس کوکی رو چطور درست میکنی؟

این موادش مدلای دیگه هم هست که میتونی سرچ کنی و اگ اینستا داری پیج کوکی نارگیل رو سرچ کنی کلی دستور خوب داره

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40