2777
2789
عنوان

چطور این کاربره همه چیز توی زندگیش داره و اصلا نمیدونه سختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همین تاپیک من از استارتر زنان شاغل هم بدارم

اها تازه رفتم دیدمش..نخونده بودمش😁

چی بگم والا

ولی منم یچیزی بگم از لحاظ مشکلات من خودم شخصه مشکل ندارم هروقتم میام تو این سایت تعجب میکنم همه تاپیک زدن شوهرم فلانه خونواده شوهرم بهمانن و هزارتااا حرف وحدیث دیگه خیلی برام غیر قابل باوره حقیقتش..

قطعا هستن تو دنیای واقعی، آدمای این مدلی با این سبک زندگی.

ولی تو مجازی، کسی و باور نمیکنم، حس میکنم همش گزاف گویی و اغراقِ.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
چقدر دلت سیاههان شاء الله زندگیش همونی باشه که میگهخوشت میاد منم بگم چطوری استارتر شوهر داره زندگی د ...

نه دلش سیاه نیست

سواله پیش میاد برای آدم که مگه میشه همه چیز خوب باشه و هیچ مشکلی نباشه

این سوال ذهنشه

بدبخت نفرین نکرد که میگی دلت سیاهه

برای منم خیلی سوال بود 

و بعد به این نتیجه رسیدم

همیشه همینه هیچوقت همه خوبی هارا کسی نداره

ن واقعا هستم بخدا ....الان رفتن تفریح من تو خونه تا الان داشتم مثل خر حالیشونه میکردم خونه رو جمع و ...

متاسفم

وضعیتتون رو درک میکنم خیلی سخته

چی بگم والا، خودمم توش موندم

زندگیه دیگه! واسه یه عده خوشه و واسه یه عده تلخ

😔😔😔

والا منم اینجا شوخی میکنم اصلا حال خوبی ندارم

____ آقا هستم ____ 🙏
من آدم مذهبی هستم خدا را هم هزاران بار شکر میکنم بابت هرچی که داده و نداده بهم اما هیییچ وقت جواب قا ...

واقعا نمیدونم

بعد تازه خیلی از ما ادمای عادی و گاها فقیر به شدت با استعدادتر و توانمند تریم خیلیا تنها هنرشون بابای پولدار داشتنه

اون کاربر نمیدونم ولی من یکی میشناسم اصلا نمیدونه مشکلات چیه تفریحش هم شمردن النگو هاش هست و هر روز زنگ بزنه این واون فضولی کنه وخبر بگیره یاپیام بده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره منم کل تایپیکاش زیر و رو کردم شوهرش نقره فروشهیبار خیانت بدی کرده بهشمحل کارش زن های خراب زیادنا ...

آره یه بار چند ماه پیش تو یه تاپیک یادمه گفته بود شوهرم ماهی ۱۰تومان فکر کنم ماهیانه میده به جز خرج هایی که می‌کنه 

بهش گفتم عجیبه یه جای کار میلنگه 

به قول مهران مدیری می‌گفت بلاخره ما مردا داریم یه غلطی میکنیم که آنقدر باج میدیم 

واقعا؟چطورین

فکر کن همش زنه بخوره بخوابه من ماساژش بدم هی بگ اینو بیار بخورم اونو بیار بخورم بچه هاش اونور شوهره با زنه انقدر بگو بخند هر مناسبتی شوهر برا زنه سرویس طلا بگیره سورپرایز کنه جشن بگیره کلا من همش اینجام خونشون خیلی غبطه میخورم هم سالمن هم دهنشون هی باید بلومبونن بخاطر برق کم مصرف شه یکسره یک دستم ب ظرفه یک جارو یک در خدمتشون دقیقا خونه مثل فیلما دیدی ک کلفت دارن خیلی پولدارن زنه ب آدم رو نمیده ی جوری دستور میده کلا خیلی چیزای دیگ دستام خسته حوصله ندارم بنویسم چون قبلا سه تا بودیم از وقتی دیدن من فرز و سریع و تمیز و کاری م اون دوتا تن ب کار نمیدن اونارو اخرج کردن 

.

اونی که گفتی دلت سیاهه 

و فکر کنم پاک کردی تاپیک ات را

من دارم سوال میپرسم.

گفتم آدم مذهبی هستم 

شکر هم میکنم به خاطر هر چی دارم و ندارم 

ایشون هم خدا بهش بیشتر و بیشتر بده 

به نظرت درسته آنقدر زود قضاوت کردن ؟

اون کاربر نمیدونم ولی من یکی میشناسم اصلا نمیدونه مشکلات چیه تفریحش هم شمردن النگو هاش هست و هر روز ...

این زن داداش منه البته فضول نیست😀😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید