یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله ولی بهتره سمتش نری چون اونایی که دعا نویس هستند اولا حصار بسیار قوی دارند که البته اونایی که به ...
دقیقا خیلی هزینه بالایی داره. این موارد هرچقدر مطمئن تر باشه بهای بیشتری میخوان. دوست پدرم سال ۹۷ که اموزش میداد حدود ۷۰ الی ۱۵۰ میلیون از طرف میگرفت ولی واقعا کار درست بود. فکر کن از کشور های خارجی و اطراف هم توی دوره هاش بودن
این خیلی بده که (زبونم لال خدایی نکرده ممکنه بهاشعزیزای ادم باشه)
ممکنه ما که چیزی نمیدونیم. یکی از دوستان پدرم میگفت گاهی اوقات روی آینده ات حساب باز میکنن. مثلا اگه کاری برات بکنن ممکنه بگن که اگه درمورد مراحلش به کسی بگی ما جون عزیزت رو میگیریم یا سلامتی ات رو ازت میگیریم یا خوشبختی ات رو ازت میگیریم
کلا این چیز ها کار هرکسی نیست ادم باید خیلی حرفه ای باشه که بتونه با کمترین ضرر توی این مسیر باشه
سمت اینا نرو من با هزار بدبختی یه خانم معتبر پیداکردم
حواستون باشه خیلی وقتها باید خیلی هوشیار باشین چون بعضیا میبینین.طلسمات اشتباه مینویسن طلسم باید درست نوشته بشه الخصوص طلسمات رحمانی باید طبق روز های خاص و کسی که روحانیت بالایی داشته باشه بعد باید بک برنامه هست که از نجوم میگه خیلی در دسترست باشه تا ببینی هفت سیاره در چه حالی هستند خلاصه خیلی پیچیده هست و همونطور گفتم باید حواستون به خادم السحر باشه که خیلی خطرناک طبق گفته یک استاد فردی طلسم سیاه براش نوشته بودند و طرف خیلی گفته بود و بعد باطل السحر براش فرستاده بود طرف درست استفاده نکرده بود بیچاره مرده بود بعد گفتند درد کتف بدون دلیل داشتند