2777
2789
عنوان

زنداداشم میگه به خاستگارت اگه دلت میخواد پیام بده

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 30 پست
چرا خاستگارمم خوشش اومده بودا

خر نشو

فقط خر نشو

به حرف مامانت گوش کن

زنداداشت رو بریز دور کلا حرفشو

ترو به جون هر کی دوست داری

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

زن داداشت داره بدبختت میکنهتو کلی آدمو اینجا نمی‌بینی که هر روز تاپیک میزنن شوهرم خسیسهچرا بهش پیام ...

خب من خودم تموم کردم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون جور دختری نیست میگه تو همش تو فکرشی خودتو یه دفعه راحت کن دوست بمون ببین در چ حده عاشقت بشه ش ...

اگه اونجور آدمی نبود نمیگفت برو با یه آدم خسیس حرف بزن.نمیگفت  با پسره باش به خانواده ت نگو

نمیگفت برو اویزون خواستگارت شو

و هزاران چیز دیگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه اون جور دختری نیست میگه تو همش تو فکرشی خودتو یه دفعه راحت کن دوست بمون ببین در چ حده عاشقت بشه ش ...

زنداداشت خیلی ببخشید یا احمقه یا میخواد بدبختت کنه

به خواستگارت پیام ندی ها

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

خر نشوفقط خر نشوبه حرف مامانت گوش کنزنداداشت رو بریز دور کلا حرفشوترو به جون هر کی دوست داری

همه چیش عالی حیف شد واقعا

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اگه اونجور آدمی نبود نمیگفت برو با یه آدم خسیس حرف بزن.نمیگفت با پسره باش به خانواده ت نگونمیگفت بر ...

دقیقا مشخصه از دلسوزی نگفته.فردا هم ازش آتو میگیره که اگه فلان کارو نکنی به خانوادت میگم

خب خساست خیلی مهمه پسر عمه من استاد دانشگاهه دکترا داره از شریف ولی خسیسه رفته بود خواستگاری دوستم یه ابمیوه نگرفته بود اخرشم رفت یه دختر پایین تر خودش گرفت

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

خیف نمیشه

اگر به خواستگارت پیام ندی میگه چ دختر خوبی و باهات ازدواج میکنه

بهس پیام بدی از چشمش میفتی یه دو سه ماهی باهاته بعد کات

دقیقا مشخصه از دلسوزی نگفته.فردا هم ازش آتو میگیره که اگه فلان کارو نکنی به خانوادت میگم

ن بابا اونم میگفت بیخیالش شو فلان  

دید من خیلی درگیرشم چندروزه اینطوری گفت

خب خساست خیلی مهمه پسر عمه من استاد دانشگاهه دکترا داره از شریف ولی خسیسه رفته بود خواستگاری دوستم ی ...

تو تاپیک قبلم گفتم شرایط پسره رو