2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم💔(نیاز به حس6️⃣)

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 25 پست
بیام پی وی؟

باشه گلم منتها گفتی دو روزه؟واسه اونا دو هفته ای هست اومده،عروس خودشون پشت پنجره بوده،اینم اومده بالکن نشسته رو طناب،بعد شوهر خواهرم که رفته پیشش،نشسته رو سرش و تشریف آورده خونه😄

👨‍👩‍👧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه گلم منتها گفتی دو روزه؟واسه اونا دو هفته ای هست اومده،عروس خودشون پشت پنجره بوده،اینم اومده بال ...

اخی عزیزم نه مال من دو روزه که رفته

اونم رو سر و شونه همه میشست پس احتمالا رفته خونه یکی دیگه

همین که بدونم جاش امنه حالش خوبه کافیه برام

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اخی عزیزم نه مال من دو روزه که رفتهاونم رو سر و شونه همه میشست پس احتمالا رفته خونه یکی دیگههمین که ...

ای جانم انشالله برمیگرده،خواهرم میگفت همش دنبال آگهی و کاغذ روی درو دیوار بودیم که اگه صاحبش بود،برگردونیم،شمام خواستی چند تا سوپری و نانوایی آگهی کن😇🥰

👨‍👩‍👧
ای جانم انشالله برمیگرده،خواهرم میگفت همش دنبال آگهی و کاغذ روی درو دیوار بودیم که اگه صاحبش بود،برگ ...

همه جا پخش کردم💔 کاش اگه دست کسی رفته مثه خواهر شما مهربون باشه

عزیزم حس ششم علم غیب نداره که.. ولی انشاالله پیدا میشه نگران نباش.. عروس هلندیت چون دستی هست احتمال داره کسی اونو گرفته باشه که امیدوارم همینطور باشه وگرنه اینا چون دستی هستن خیلی تو طبیعت دوام نمیارن

با غصه خوردن تو چیزی تغییر نمیکنه باعث نمیشه عروست زودتر پیدا بشه فقط باعث میشه که امتحانت رو خراب کنی

دیگه اتفاقیه که افتاده ... کاری نمیشه کرد پس غصه خوردن و گریه کردن هم بی فایده است 

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم عروس من تقریبا دو ماهه رفته انقد خوب بود که هنوزم به یادشم ..

حتی همسرم رفته یدونه جفت همون خریده ولی مثل اون نمیشه برام ..

فقط خودمو دلداری میدم میگم حتما یه حکمتی داشته که فرار کرده

عزیزم حس ششم علم غیب نداره که.. ولی انشاالله پیدا میشه نگران نباش.. عروس هلندیت چون دستی هست احتمال ...

مرسی عزیزم مرسی پیامتو که دیدم رفتم درسامو خوندم ولی جاش گوشه قلبم خالیه 💔💔💔💔

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم عروس من تقریبا دو ماهه رفته انقد خوب بود که هنوزم به یادشم ..حتی همسرم رف ...

هعی چی بگم وجودم شرحه شرحه شده 💔💔

مرسی عزیزم مرسی پیامتو که دیدم رفتم درسامو خوندم ولی جاش گوشه قلبم خالیه 💔💔💔💔

قربونت خواهش میکنم ❤ انشاالله پیدا میشه نگران نباش اگه نشد هم الکی غصه نخور و خودت رو اذیت نکن پرنده همینه دیگه... شاید حالا یه نفر اونو بگیره و ازش نگهداری کنه❤

قربونت خواهش میکنم ❤ انشاالله پیدا میشه نگران نباش اگه نشد هم الکی غصه نخور و خودت رو اذیت نکن پرنده ...

عزیزم دعا کنید براش هرجا که هست حالش خوب باشه