جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نمیدونم عموم یه یار گفت یه مشکلی پیش اومدکه البته قبلش گوشیم. یهویی خاموش شده بود ال سی دیش خراب شده ...
چون قبلا تو گوشیت بوده وقتی درست کرده تمام پیام ها و عکسهای گالری رو دیده
(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
متوجه نشدمیعنی چی تو گوشیم بودیعنی چون موندن تو گوشیم
زمانی که گوشی خراب شده بردن برا تعمیر اونجا متوجه شدن احتمال ریکاوری شدن هم هست
(( کاربر آقا )) و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
الان احتمالا وقتی برم خونشون گوشیم ازم میگرهچکار کنم همه چیزو پاک کنمحتی ریکاوری انجام بده اطلاعات ب ...
پاکش کن بعد خودت ریکاوری کن اگه چیزی اومد بازم ریکاوری کن دو سه بار ریکاوری کنی پاک پاک میشه اگه مموری رو گوشی داری حتما برش دار
برو توی فایلهای شخصی یا تنظیمات پیام ها عکس ها هر چیزی که میدونی نیازی نداری پاکش کن برای ریکاوری باید ببره موبایل فروشی تا ریکاوری کنه اطلاعاتش برگرده اگر یکی دو بار پاک کنی دیگه برنمیگرده