2777
2789
عنوان

ترک تحصیل کنم برم سراغ هنری چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 23 پست
من دوماهه درس نخوندم..یکشنبه امتحانات ترم مم شروع میشن👩🏻‍🦯

پس الان اضطرابت بالاست و علتش هم عدم برنامه ریزی صحیح هست.با یه مشاور تحصیلی خوب مشورت کن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس الان اضطرابت بالاست و علتش هم عدم برنامه ریزی صحیح هست.با یه مشاور تحصیلی خوب مشورت کن

با مشاور تحصیلی هم صحبت کردم. گفتش ک امتحانات ترم اولتو خوب بده با یه معدل نرمال و خوب برگرد پیشم تا بذارمت جزو دانش آموزای خودم برنامه بریزیم برا کنکور

ولی با این اوضاع من گند میزنم واقعاً.. تاحالا هر برنامه ای هم چیدم وسطش ول کردم بدتر حالم بد شده چون از عهده ش بر نمیام. شما بگو یه صفحه اصن..

اگه خودمو زور کنم با گریه و یه سری داستان... شاید با یه روز کامل تمومش کنم:)))

هیچکس متوجه چیزی ک من میگم نیس. 

ینی حتی مطمئنم الان منو بذارن دانشگاه رشته مورد علاقم همین آشه و همین کاسه...

تلخ ولی عمیق..
با مشاور تحصیلی هم صحبت کردم. گفتش ک امتحانات ترم اولتو خوب بده با یه معدل نرمال و خوب برگرد پیشم تا ...

مشاور کنکور نه عزیزم.اینا تخصصشون فقط برنامه ریزی هست و بیشتر استرس وارد میکنن

مشاور تحصیلی،کسی که کارشناس ارشد یا دکتری روان شناسی یا مشاوره داره و در حیطه تحصیلی تخصص داره.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

با مشاور تحصیلی هم صحبت کردم. گفتش ک امتحانات ترم اولتو خوب بده با یه معدل نرمال و خوب برگرد پیشم تا ...

من متوجهم عزیزم درکت میکنم

الان نیاز داری ذهنت آروم بشه و بعد تصمیم بگیری

تو سال های کنکور هممون به یه تراپیست مطمئن نیاز داریم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشاور کنکور نه عزیزم.اینا تخصصشون فقط برنامه ریزی هست و بیشتر استرس وارد میکننمشاور تحصیلی،کسی که کا ...

اینی ک من رفتم پیشش روانشناسی تربیتی خونده.. 

تلخ ولی عمیق..
اینی ک من رفتم پیشش روانشناسی تربیتی خونده..

پس لازمه اول برای آرامش خودت بری تراپیست.روان شناس بالینی البته باسواد

بیشتر نیاز داری آروم بشی تا اینکه برنامه تحصیلی و درسی بچینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40