دخترباران_تاریکی مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 727 عنوان حس شیشم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 137 پست ... دیروز | 18:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 727 خیلی بهش میخوره ک قصدش جدیه پس بیاد خاستگاری
2000tiredgirl عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 2623 تا ۲ یا ۳ سال دیگه عزیزم وای مرسی❤️ یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3334 تورو خدا منم بگو 😭به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟ میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 779 اره ازدواج ازدواجش چطوریه اگه خوب نیست از الان برم تمرین کنم زیر قولم برا مجرد موندن نزنم🤣 برگشت به آزادی🕊
دلفین_عروسکی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 371 خصوصیات من؟دانشگاه چه رشته ای میخونم ؟تا چند وقت دیگه شوهر می کنم؟مرسی. سوال منم جواب میدی ؟مرسی🙏🏻🥺.
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 727 تورو خدا منم بگو 😭به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی ... اره ندیدتت
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3334 به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟ میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
لوسیفر_بد عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 5352 پس بیاد خاستگاری ۳ روزه اشنا شدیم _ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور
sahar_sn عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 4525 مهاجرت میکنی اره ازدواج خوشبختی دارید مرسی قشنگم باهم مهاجرت میکنیم؟ و بنظرت منو میبخشه تا چندوقت دیگه بابت چیزایی که پیش اوردم🥺؟ میشه حسشم بدونم نسبت بهم؟خیر ببینی ایشالله ببخشید که زیاد سوال پرسیدم♥️ سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
دلفین_عروسکی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 371 خصوصیات من؟دانشگاه چه رشته ای میخونم ؟تا چند وقت دیگه شوهر میکنم؟درآینده هنرمند میشم؟
دخترباران_تاریکی مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 727 ازدواجش چطوریه اگه خوب نیست از الان برم تمرین کنم زیر قولم برا مجرد موندن نزنم🤣 ازدواج کن اگه بکنی اینده خوبی داری ولی با شخصی که چند وقت اینده میبینیش که چشم ابروهاش مشکیه ته ریش داره و پوستش تیرست هیچوقت نطار مهرش به دلت بیوفته
_گربه_سیاه عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 779 ازدواج کن اگه بکنی اینده خوبی داری ولی با شخصی که چند وقت اینده میبینیش که چشم ابروهاش مشکیه ته ریش ... اوه مرسی عزیزم شات گرفتم از پیامت یادم نره 💖 برگشت به آزادی🕊
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3334 ازدواج کن اگه بکنی اینده خوبی داری ولی با شخصی که چند وقت اینده میبینیش که چشم ابروهاش مشکیه ته ریش ... ظاهر همسر آینده منم میگی ؟به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟ میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷