2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه هامو برعلیه من پرمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در اشتباه بودن کار همسرت که شکی نیستولی حالا دیگه طلاقم نهسر هر مساله ای که ادم نمیره سراغ مرحله ی ا ...

اخه چقد صحبت 

وقتی میگم جلو بچه بهم احترام بزار تا اونم ادب یاد بگیره فکرمیکنه گدای احترامو محبت اونم 

در اشتباه بودن کار همسرت که شکی نیستولی حالا دیگه طلاقم نهسر هر مساله ای که ادم نمیره سراغ مرحله ی ا ...

اخه چقد صحبت 

وقتی میگم جلو بچه بهم احترام بزار تا اونم ادب یاد بگیره فکرمیکنه گدای احترامو محبت اونم 

بگم میگن خودشیفته اییولی چونکه ازش سرترم

کاش برید پیش مشاور

خوب ازش سرتر باشی اتفاقا اینکه بد نیست

خوب حتما شوهرت چیزی داشته که همچین کسی زنش شده

ببین مشکل شما تخصصیه و خیلی نکات توش دخیل 

حتما مشاوره برو و لازم بود شوهرت هم باید بره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چطوری دور کنم؟بخدا موندم

سعی کن با چیزایی که میدونی دخترتو خوشحال میکنه بکشونی سمت خودت و وقتی بدتو گفت با مهربونی باهاش رفتار کنی  باهاش بازی کنی تا دیگه تکرار نکنه

ب حرفهای بچه واکنش نده.

چون بدتر میکنه...وقتی این حرفها رو میزنه نشنیده حساب کن.انگار اصلن نشنیدی خودتو مشغول کار کن یا تلوزیون نگاه کن....چند باری اینجوری کن بیخیال میشه

ولی خوب مشکل اصلی همسرته ک اینجور گفته دخترتم یاد گرفته

بچهای منم گاهی میگن....همیشه  ام بهش میگم بچها مثل لوح سفیدن یاد میگیرن ازخانواده ...ولی کو گوش شنوا

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دخترم بیچاره که دلش میترکه اونجوری دلم نمیاد مشکم پدر بی شعورشه

خوب دخترت هم داره مثل پدرش بیشعور میشه

شوهرت که نمیتونی عوض کنی ولی دخترت تربیت کن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کاش برید پیش مشاورخوب ازش سرتر باشی اتفاقا اینکه بد نیستخوب حتما شوهرت چیزی داشته که همچین کسی زنش ش ...

من هرکاری میکنم نتیجه عکس میده

مثلا میگم کارتم ته کشیده 

میگه اشکال نداره زن باید محتاج مرد باشه زن باید کمبود داشته باشه

میگم اخلاقتو تغییر بده میگه نه من همینم توباید عادت کنی

یه روز خونه رو کاملا شلخته بزار مثلا لباساشون نشور غذا مذار نذار بعد برو بیرون واسه قهر نریااا برو یه از صبح تا شب مهمونی. جواب دخترتم نده بزار بدونه وقتی نیستی چی میشه 

کلاس دوم بچه کوچیک نیست ک متوجه نشه 

به نظرم دخترت خیلی کوچیک نیست که نتونی باهاش حرف بزنی باهاش صمیمی شو  و از در دوستی باهاش حرف بزن بهش بگو تو یه روزی مامان بچه هات میشی و فامیلت با اونا فرق داره  و زحمتهایی که براشون می کشی را یادآوری کن

ب حرفهای بچه واکنش نده.چون بدتر میکنه...وقتی این حرفها رو میزنه نشنیده حساب کن.انگار اصلن نشنیدی خود ...

بی اعتنایی کردم 

مثل همین الان تولدخواهرزادمه شوهرم میگه برو کادو بخر دخترم انقد نق زد بمن میگه کارتتو بده مال بابارونمیبرم بعدشم خودم میخرم

اخرش با باباش رفت من امادم بودم نرفتم بیرون