بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به شرطی که شما درست کنی کلا تاپیک شما رو میبینم بوش رو هم حس میکنم 🤩🤩😍😍
قربونت برم مرررررسی، شما ب من لطف داری😍 قدمت رو چشمام تشریف بیار خونمون واست درست کنم 🥰🥰 عزیزم🥺🥺🤩😘
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عهه شمایین راستی کوکی درستکردم خیلی خوب شد فقط یکم فر یادم رفت دیر خاموش کنم مثل بیسکویت شد😂
نوش جانت عزیزم به به😍🥰عکس ننداختی ازش؟
قطعا عالی بوده دفعه بعد عالی تر میشه😍🥰
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
والا خواهرم همشو خورد به عکس نرسیدوقتی تو فر بود یکم پف کرده بود عکسگرفتم البته هنوز پخته نشده پفش ...
اخی چه قشنگ شده آفرین بهت🥰🥰نوش جانتون😍😍
چرا بابا خوبه بالاخره چندبار درست کنی دستت میاد، همه ک از اول شیرینی پز نبودن🥰
محبت دارید ترنج بانوی مهربان خدا چشمای زیباتون رو سالم نگهداره 🌹🌹🙏🙏
ممنونم مهربون🥰🥰😍😍
درست میگین لطف دارین شماخیلییی به اشپزی علاقه دارم ولی خب رشتم که تجربیه دست و پامو بسته😂
🥰😍موفق ترین باشی عزیزم