2777
2789
عنوان

✨✨✨✨✨✨

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 99 پست
نمیدونم حالا شانسمو امتحان میکنم اسم خودت چیه تا ازش بپرسم ... به علی میرسه یا ن؟

من خیلی ازش پرسیدم ولی جوابمو نداد گفت چون چندبار پرسیدی جواب نمیدم ؛ درصورتی که کلا جواب یه سوالم رو هم نداده بود 🥲

تو رو خدا بگو حسش رو بگه 🥲💔

پریا 

هم اینو بپرس :

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

هم اینو :

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من خیلی ازش پرسیدم ولی جوابمو نداد گفت چون چندبار پرسیدی جواب نمیدم ؛ درصورتی که کلا جواب یه سوالم ر ...

اوکی ❤️

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای 😂😂😂😂😂منم دهن همه حس شیشمیا رو سرویس کردم 😂😂😂😂😂یکی دیگه هم بود فک کنم اسمش بیوتی بودبرا ...

بیوتی اره عشقه دوستمه اونم خیلی حسش دقیقه😁

من فک کنم دیگه حس ششمی نمونده نپرسیده باشم ازش😁😂

بیوتی اره عشقه دوستمه اونم خیلی حسش دقیقه😁من فک کنم دیگه حس ششمی نمونده نپرسیده باشم ازش😁😂

وای ارههع😂

یکی بود اسمش یادم نیست دقیق تا تگش کنم 

کیک عسلی ... یه چی تو این مایه ها بود 

من ازش نپرسیدم ولی اونم حس شیشمه😂

حالا یه حسابگر هست حضوری اگه  رفتم پیشش ، به یادتون هستم البته اگه جواب داد 😂

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بیوتی اره عشقه دوستمه اونم خیلی حسش دقیقه😁من فک کنم دیگه حس ششمی نمونده نپرسیده باشم ازش😁😂

اونم تگ میکنی ؟ 

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

وای ارههع😂یکی بود اسمش یادم نیست دقیق تا تگش کنم کیک عسلی ... یه چی تو این مایه ها بود من ازش نپرسی ...

دمت گرم ♥️🙂😘

دوست جونی منی ♥️

کیک عسلی غمگین بود 

من تگم خرابه تگ نمیتونم بکنم 

اونم تگ میکنی ؟

@beauti3_    

دمت گرم ♥️🙂😘دوست جونی منی ♥️کیک عسلی غمگین بود من تگم خرابه تگ نمیتونم بکنم

خواهش عزیزممم❤️❤️

الان اونم تگ‌میکنم 

یادمه بهش گفتم هر موقع سوال داشتم میام سراغت 

فک کنم منو یادش رفته 😂

@کیک_عسلی_غمگین    

وای 😂😂😂😂😂منم دهن همه حس شیشمیا رو سرویس کردم 😂😂😂😂😂یکی دیگه هم بود فک کنم اسمش بیوتی بودبرا ...

منم همینطور بعضیاشون دیگه یا جواب نمیدن یا میگن قبلا هزار بار بهت گفتیم ...

همه زیر پیامم میزارن ما تو رو یه جا دیگه هم دیدیم 😂😂🤦‍♀️

آبرو واسم نمونده 

کیه اونی که میری پیشش🥺

تو شهرمونه ، هیچکس نمیدونه که حسابگره یکی حواسش نبود پیش من لو داد😂

منم همینطور بعضیاشون دیگه یا جواب نمیدن یا میگن قبلا هزار بار بهت گفتیم ...همه زیر پیامم میزارن ما ت ...

یکی بهم گفت تو با این پیمان همه سایتو دیونه کردی گفتم برسم بهش شیرینی میدم گفت تو برس از سایت برو برامون شیرینیه🥺😂😂😂

منم همینطور بعضیاشون دیگه یا جواب نمیدن یا میگن قبلا هزار بار بهت گفتیم ...همه زیر پیامم میزارن ما ت ...

دیدی این پسرا با ما چیکار کردن😂

خدا به درد ما ، برای خود ما مبلاتشون کنه😍😂✋

یکی بهم گفت تو با این پیمان همه سایتو دیونه کردی گفتم برسم بهش شیرینی میدم گفت تو برس از سایت برو بر ...

درد و نفرین 😭😭😭😂😂😂

یکم دیگه ادامه بدیم 

حس شیشمیای سایت  میرن سراغشون تا بیان مارو بگیرن 😂😂😂😂