2777
2789
عنوان

این ست رو واسه همسرم بگیرم چطوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 31 پست
عزیزمممببخشید فضولیهامضاا نوشتی کاش تو اینجا بودیواسه کیه

واسه اونی که هم پیشم هست هم نیست هم دوره هم نزدیک 😢

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

پول همسرشه 😠چقدر عجیبید

ادم یه سوال بپرسه پشیمون میشه 

دلسرد میکن طرف رو

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لباس شب یلدا رو چیکار کردی

از دوستم قرض گرفتم فردا برم ازش بگیرم ولی یکم کوتاهه یعنی یکی دو وجب بالای زانو میشه 

از دوستم قرض گرفتم فردا برم ازش بگیرم ولی یکم کوتاهه یعنی یکی دو وجب بالای زانو میشه

آفرین بهترین کارو کردی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
آفرین بهترین کارو کردی

مثلا فکر کردی پول و از اکسش نگرفته و تمام؟ 

عکسی همین تاپیکو ببین همون اکسش که اسمش ارش هست این عکس هودی رو فرستاده گفته اینو برا شوهرش بگیره 

این شخص مشکل داره کلا 

فکر میکنه حرف زدن های عادی و یومیه یا حتی حرف زدن درباره شوهرش بااکسش خیانت نیستو اوکیه 

ولی خب زن و شوهر کاملا جفت همن یکی از یکی بدتر خوووب درو تخته باهم جور شده  فقط در حال خیانت به همدیگن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مثلا فکر کردی پول و از اکسش نگرفته و تمام؟ عکسی همین تاپیکو ببین همون اکسش که اسمش ارش هست این عکس ه ...

اصلا دقت نکرده بودم 

آره واقعا 

قبل اینکه درباره همسرش تاپیک بزنه فکر میکردم به اون ظلم میشه 

الان فهمیدم نه اون خودشم تو کاره😐

اصلا دقت نکرده بودم آره واقعا قبل اینکه درباره همسرش تاپیک بزنه فکر میکردم به اون ظلم میشه الان فهمی ...

اره کلا چفت همن ارزش راهنمایی و اعصاب خوردی ندارن 

هرچقدم بگی میره دنبال اکسشو اسن کاراش

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
مثلا فکر کردی پول و از اکسش نگرفته و تمام؟ عکسی همین تاپیکو ببین همون اکسش که اسمش ارش هست این عکس ه ...

تو دیگه عجب آدم فصولی هستی والا چکار داری که فرستاده مهم اینه واسه همسرمه نه کسی دیگه 

آفرین بهترین کارو کردی

وااااای لباسه تو ذوقم خورده چه خاکی تو سرم کنم روز تعطیل جمعه حالا 😭❓

اگه لباس قرض گرفتی که از تکست پول نگیری آفرین به شرافتت اسی👏👏👏👏👏👏

لباسش خورده تو ذوقم اصلا جالب نیست ❓

دیگه پولم قرض کنم نمیرسم برم چیزی بخرم 😭

پسش دادم اینو خواستم اینم همچین تو دلم نیستا

تو اون یکی تاپیک نوشتم 

یکیش پوشیده است 

این باز 

آیا مراسم مناسب این لباست هست 

بقیه اینطوری میپوشن یانه