2777
2789
عنوان

بله برونم سر مهریه بهم خورد حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست

عزیز دلم ماهم این دوران گذروندیم اگر پسره واقعا دوست داشته باشه بخواد به تو برسه خانوادش راضی میکنه تو فقط پشت مامانت باش نزار حرفاتون دوتا بشه تا یه وقت خانواده خواستگارت سو استفاده نکنن اگرم که رفت و دیگه نیومد پس یعنی واقعی دوست نداشته که نخواسته بخاطر تو تلاش کنه

من تا وزن ایده آلم 16 کیلو فاصله دارم وزن فعلی 76 وزن هدف 60 قد 162 به خاطر سلامتیم لاغر میشم همین و بس 

به نظرم 14 تا سکه بزنید کافیه خودتونو اذیت نکنید فرض کن سنگین زدی که چی خوشبخت میشی یه مهریه سبک بزن برین زندگیتونو شروع کنین باهم 

زیاد سختش نکنید 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم ماهم این دوران گذروندیم اگر پسره واقعا دوست داشته باشه بخواد به تو برسه خانوادش راضی میکنه ...

میدونی من خیلی سرش جلو خانوادم وایسادم با کلی بدبختی مامانمو راضی کردم بیان ولی اون حاضر نشد جلو خانوادش وایسه مهریه رو قبول کنه

به نظرم 14 تا سکه بزنید کافیه خودتونو اذیت نکنید فرض کن سنگین زدی که چی خوشبخت میشی یه مهریه سبک بزن ...

حقیقتش نمیتونم ریسک کنم از طرفی هم اینا خیلی پررو بودن بعد اینکه من با همه چیش کنار اومدم اونم وظیفه داشت کنار بیاد 

چی بگم اما اگه پسر خوبیه به ریسکش می ارزه

من اگر خودمم بخوام میدونم مامانم راضی نمیشه بخدا همین صبح گفت اگر ۱۴تا سکه میخوای بگو اینجا نیان خواستگاری خودت برو تو رستورانی جایی ازت خواستگاری کنن اصلا نمیذارم 

عزیزم چندسالته؟طرف واقعا خوب بودوارزششو داره که بخوای رو این کارشون چشمتو ببندی؟

اگه پسره خوبه وایرادی نداره،مهریه زیاد مهم نیست..هرچند که خییییلی کارزشتی کردن..الان مهریه زیر 114 من ندیدم باورکن..شرایطو باید بسنجی ببینی اش دهن سوزی هستن یا نه..

عزیزم چندسالته؟طرف واقعا خوب بودوارزششو داره که بخوای رو این کارشون چشمتو ببندی؟اگه پسره خوبه وایراد ...

نمیگم خیلی خوب بود ولی بدم نبود بدی های خودشو داره سر یه چیزایی نمیتونم ریسک کنم 

انشاالله همیشه خوشبخت باشید

ممنون عزیزم بگم تو زندگی فراز و نشیب های زیادی هست همه چی گل و بلبل هم نیست این حقو به اونا هم بده که چون طلاق زیاد شده اکثر خانما هم مهریه میگیرن متاسفانه سکه هم قیمتش رفته بالا کمتر کسی دیگه اعتماد میکنه و مهریه بالا قبول میکنه توجه داشته باش حتی همین ۱۴ سکه هم میشه ۸۰۰ میلیون

۲۵ سکه میشه یک میلیارد و ۲۰۰

لایک نکنید !