2777
2789
عنوان

جنسیت از روی علائم با تجربه ها بیایننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 70 پست

ویارت دختر

ضربان قلب پسر

😕😕😳😳🥴🥴

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂😂😂ان شاءالله سالم باشه

ان شا االله قشنگم

فکرکنم نی نی ایستگات کرده😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
علایم شما چیا بودن

من سر دخترم اصلا حالت و ویار نداشتم 

سر این بارداریم ک پسره فقط دو هفته اونم صبح ها تهوع داشتم بقیه بارداریم شبیه قبلیه ن از چیزی خوشم میاد ن بدم 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

استاتر عزیزم من برای بار اول پربازدید شدم میشه خودت و دوستات بیاین تاپیک یکی مونده به اخرم کامنت بزارین هنرم دیده بشه😢😢بلد نیستم کسیو تگ کنم توروخدا ببخشید اینجا پیام گذاشتم بقران هدف بدی ندارم🫂

ممنونم عزیزم😍 اره دورش بگردمممم😍😂😂😂😂😂

😍🥰😍🥰

من همش خواب میبینم یا لواشک میخورم یا کالباس😞😂 اینروزام فقط الویه جوابه

اتفاقا من امروز خواب آلوچه جنگلی دیدم🤣🤣🤣😅

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40