2777
2789
عنوان

باردارم دلم خوراکی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 34 پست

استارتر با این تاپیکت کبابم کردی...آخخخخخ پفک 😶😶😶

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
منم دلم چیپس و پفک میخواد خونه ندارم حالم ندارم برم سوپری سر کوچه بخرم...دیگه چیزی که نبود،الان یه م ...

باز خوبه میشه جایگزین کرد

من ب خاطر گلوم حتی مغزیجاتم نمیتونم بخورم🥺

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسنککککککک وای روحم میره برا اسنکتو کل بارداریم فقط ی بار خوردو

من ضعف می کنم تهوع دارم بعد مثلا قبلا ماست خیار خیلی میخواستم یا پنیر و خیار یا دوغ الان دیگه همبرگر 

او قند روزهای تلخ من است 
باز خوبه میشه جایگزین کردمن ب خاطر گلوم حتی مغزیجاتم نمیتونم بخورم🥺

عزیزم...انشالله زودتر بهبود پیدا کنید و حال خودتون و نی نی کوچولو خوب خوب بشه و خوراکی های خوشمزه نوش جان کنید البته خوراکی های سالم ولی خب لا به لاش یه وقتایی یه گریزی هم به خوراکی های مضر دوست داشتنی بزنید😉

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
چرا تهوع دارین؟

ا

اشتها ندارم...غذا نمی‌خورم...بی‌خواب شدم...و به هرچی فکر میکنم تمایلی به خوردن ندارم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
چیزایی ک قبلا خیلی دوست داشتی بخور

شاید باور کنی هیچی میل ندارم...یه لیوان شیر گرم کردم سه ساعت طول کشید تا تونستم بخورم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️