2777
2789
عنوان

متاهلا اولین یلدای چی براتون اوردن(خاطره بازی)

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اینا کلا همینن همشم بخاطر اخلاقای پدرشوهرمه اعتقاد نداره به این چیزا کلا هیچی نمیدن کادو

چقد بده اینطور حالا من خانواده همسرم کلا تولدارو نادیده میگرفتن

ولی چون خانواده خودم خیلی توجه میکنن عادیش کردم چند بار تولد گرفتیمو دعوتشون کردیم الان دیگه اونام اکی شدن

اولین یلدا که عقد بودیم خونواده همسرم هندونه لبو ژله کدو گل آرایی شده پالتو شلوار شال بوت دیگههه کیک و اینا اوردن 

بعد عروسی هم سال اول بابام و مامانم برام کیک و لبو و میوه و همین چیزا رو آوردن با یه هفت سین 

سال دوم برام پتو خریدن 

امسالم یه سکه 250 سوت و آجیل و میوه و اینا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

ما خودمون در حد معقول رسم داریم ولی خانواده همسرم خیلی به این چیزا اهمیت میدادن 

همه چیز آوردن  طلا لباس کیف و کفش ‌آجیل و تنقلات و میوه و گل و کیک و ژله و…. 

تازه از من یلدا با عید فطر یکی شده بود یه سکه هم جدا دادن 

البته رسم دارن بعد از عروسی هم خانواده ی عروس خانم اینها رو برای خانه ی عروس و داماد ببره که ما هم با کمال میل انجام دادیم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

خوشی هاتون زیاد❤️

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
چقد بده اینطور حالا من خانواده همسرم کلا تولدارو نادیده میگرفتنولی چون خانواده خودم خیلی توجه میکنن ...

اینا کلا اخلاقاشون خاص ،بخوام بگم ی طومار میشه همشم از پدرشوهرم نشات میگیره وگرنه بقیه اوکی هستن 

دستشوندردنکنه عزیزم همیشه به خوشیییی

قربونت برم ممنون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒