2777
2789
بعضیا چقدر نظرهای چرتی میدن😐از نظرشون خونه ی دویست سیصد متر زیر بنا کوچیکه😐هیچ جای دنیا به خونه ی ...

مگه  ندیدی  میگه  پونصد به  بالا🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
😒

والا😒

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ام ۱۴۰ متره واقعا خسته شدم هرچی جمع میکنم تمیز نمیشه البته خب وسایلم زیاده

والا منم همینطور

ویلای ما دویست متر زیر بناست

یعنی صد متر بالا صد متر پایین

بعد همش یه جاش میلنگه

بخوای جمع و جور کنی پدر آدم در میاد اکثرا شوهرم تمیز میکنه چون من واقعا نمیتونم

۷۰۰متربه بالا

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

باورم نمیشه اومدید خونه مارو بزرگ فرض کردید 😐متوسطططط حداقل ۴۰۰ متر زیربنا بزرگ میشه

دیگه سبک زندگی و مدل ادم ها فرق داره

جایی که ما زندگی میکنیم همین اپارتمان دویست متری بالای سی، چهل میلیارد قیمتشه

معلومه که برای خیلی از ماها بزرگ محسوب میشه

ن بابا ت این گرونی هم بزرگه هم خوب مگه دیگ خانواده خ پر جمعیتی باشین

همون  دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفتصد متر زیربنا؟

الان  دیگه  همشون  تو  خونه  هزار  متری  میشینن🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم همینطورویلای ما دویست متر زیر بناستیعنی صد متر بالا صد متر پایینبعد همش یه جاش میلنگهبخوای ...

اره بخدا من دست چپم رو زدم‌ناقص کردم سر همین تمیز کاریا😄

حالا چپ دستم هستم بدبختی به شوهرم میگم خوبت شد دیگه کارا موند برای خودت 

هفتصد متر زیربنا؟

یواش  یواش  به  کاخ  نیاوران  میرسع🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفتصد متر زیربنا؟

اره دیگه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞