2777
2789
عنوان

اونایی که از کنکور امسال محروم هستن برنامه تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 31 پست
آفرین ❤شوهر بزار سر کوچه آشغالی ببره🤣 زندگی یه عمرتو خراب نکن عشقم😍

😍😍اصلا نمیخوام حالا حالا ها ازدواج کنم 

مرسی عزیزم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسابداری قبول شدم خودم نرفتم😐من ب هیچ رشته ای علاقه ندارم😂🥱الانم آموزش ابتدایی میخونم میخواستم بر ...

یعنی عاشق بیخیالی ت شدم 

میدونستی محرومیت داره ولی بازم انتخابش کردی؟

آره  آموزش ابتدایی هم با آزمون استخدامی میشه قبول شد . 

برا ۴۰۵ باید تصمیم بگیری بشینی بخونی فرهنگیان بیاری خیالت بابت استخدامی راحت باسه یا هم این رشته رو ادامه ولی خیلی باید بخونی تا قبول شی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
محروم نیستم ولی فرصت ترمیم ندادن ...

میدن عزیزم  درگیر حاشیه نشو  بخون تو 

اگر هم ندادن برا همه ندادن دیگه البته بجز دوازدهمی ها 

ولی میدن یعنی احتمال ش زیادهههههه

من سال ۱۴۰۲ ترمیم زدم بازم میتونم ترمیم کنم؟

اگه ۴۰۳ ترمیم نکردی آره میتونی 

کار خوبی می کنی دلم بهت روشنهمنم امروز ثبت نام کردم واسه تجربی😐

کنکوری هستی؟ 

چقد خوندی

میدن عزیزم درگیر حاشیه نشو بخون تو اگر هم ندادن برا همه ندادن دیگه البته بجز دوازدهمی ها ولی میدن ...

نه خب میخام تکلیفمو بدونم اگ قراره ندن برم کنکور ی رشته دیک رو ثبت نام کنم

اگ‌میخان بدن همین الان بگن ک رشته خودمو ثبت نام کنم

یعنی عاشق بیخیالی ت شدم میدونستی محرومیت داره ولی بازم انتخابش کردی؟آره آموزش ابتدایی هم با آزمون ا ...

🥱💔بخدا مجبورم بیخیال باشم .

ببین من الویت اول روانشناسی بود چون یکم دوسش دارم 

بعدی ک ها رو الکی زدم 

من ب سیم آخر زده بود 

چون میگفتم میرم آزاد بیخیال اگه دولتی مورد علاقه شد نشد ول کنم 

الان باز دلم هوای کنکور فرهنگیان کرده🥱😂

نه خب میخام تکلیفمو بدونم اگ قراره ندن برم کنکور ی رشته دیک رو ثبت نام کنماگ‌میخان بدن همین الان بگن ...

اره اینم هست  راس میگی خدا لعنت سون کنه هیچی شون سر نظم نداره 

اره کنکوریم کم

خوب بخون عزیزم 

🥱💔بخدا مجبورم بیخیال باشم .ببین من الویت اول روانشناسی بود چون یکم دوسش دارم بعدی ک ها رو الکی زدم ...

خخخ چقد مث منی 

منم موقع انتخاب رشته زده بودم سیم آخر 

هر چی رسته چرت و پرت بود زدم 

الان عین خر تو گل گیر کردم🤣🤣🤣🤣

میشه راجب این دوره ب منم توضیح بدی . خیلی دوس دارم مشاور شم . پول لازمم. راستی کنکوری چ سالی بودی ...

یه موسسه هست که این دوره رو میفروشه 

باید آنلاین ببینی و بعد از دوماه به درآمد میرسی گفتن اوایل حقوقت زیاد نیست ولی از هیچی بهتره

من ۴۰۳ کنکور دادم 

۱۸ سالمه زیست فناوری قبول شده بودم