2777
2789
عنوان

برادر شوهرم خیلی حُسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 40 پست
اگه پدر همسرتون تبعیض گذاشته که حق دارن پدر ومادر اگه تبعیض بزاره باعث اختلاف بچه ها میشه

به شوهرم حدود 2 میلیارد به 6 یا 8 میلیارد داد از همون زمان کینه کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شوهرم حدود 2 میلیارد به 6 یا 8 میلیارد داد از همون زمان کینه کرده

به برادر همسرتون 2 میلیارد 

وبه همسرتون 6،8 میلیارد داده؟ 

درست متوجه شدم 

اگه اینطوره که کاملا حق دارند وببخشید این اسمش حسادت نیست، این اعتراض به حق خوری هست 

بله

خب عزیزم بیا منطقی فکر کن  اگه برعکس بود شما وهمسرتون ناراحت نمیشدید؟ فرزند یک خانواده باشی ولی دارایی ها رو درست تقسیم نکنن  

خود همسرتون باید وقتی دید پدرش آنقدر تبعیض گذاشته، نباید قبول می‌کرد بیشتر از برادرش بگیره، واون مقدار بیشتر رو باید برابر تقسیم می‌کرد 

خب عزیزم بیا منطقی فکر کن اگه برعکس بود شما وهمسرتون ناراحت نمیشدید؟ فرزند یک خانواده باشی ولی دارا ...

شوهرم اون زمان فقط چون خانوادش شورش کردن میخواست سریع بزن به نام خودش 

خب عزیزم بیا منطقی فکر کن اگه برعکس بود شما وهمسرتون ناراحت نمیشدید؟ فرزند یک خانواده باشی ولی دارا ...

بعد که زد به نام خودش درجا تمام املاک به پول تبدیل کرد 

من بهش گفتم توجه نکرد

خب پس از تکه وکنایه های جاری وبرادر شوهر هم ناراحت نباشید وبهشون حق بدید چون کاملا حق دارند

الان همه خانواده با ما دشمن خواهر شوهرم داماد خواهر شوهرم امو گفت تمام حق ما دست تو انداخت شه بیرون 

خب پس از تکه وکنایه های جاری وبرادر شوهر هم ناراحت نباشید وبهشون حق بدید چون کاملا حق دارند

شوهرم کل سهم خواهر هاشو با پدر شوهرم ساخت برداشت نصف سهم برادر شوهرم برداشت زمانی فهمیدن که به اسم شوهرم زد شد بود به شوهرم خیلی گفتم گفت خودت کلر نده 

الان همه خانواده با ما دشمن خواهر شوهرم داماد خواهر شوهرم امو گفت تمام حق ما دست تو انداخت شه بیرون

عزیزم ببخشید ولی همسرتون ناحقی کرده 

معذرت میخام ولی حرام فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست 

کاری که همسرتون وپدرشون کردن ناحقی هست، و مالی که به ناحق باشه یه جایی تو زندگی از دست میره 

اره بعد شوهرم اینا رو فروخت ماشین خارجی خرید یک خونه بزرگ از همون زمان برادر شوهرم حسادت میکنه

خوب حق داره

آخه نمیشه 

باید درست بشه باید حق برادرتان رو فک کنم بده.از یه مرجع تقلید بپرسید عاقبت خوشی نداره به نطرم

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

عزیزم ببخشید ولی همسرتون ناحقی کرده معذرت میخام ولی حرام فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست کاری که هم ...

درست میگن ایشون

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

عزیزم ببخشید ولی همسرتون ناحقی کرده معذرت میخام ولی حرام فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست کاری که هم ...

این ادم اینقدر پول پرسته اگر برادر شوهرم نفهمیده بود اون نصف رو هم شوهرم زد بود به نام خودش الان اینقدر پول دار شده ماشین خارجی گرفت من هرموقع نگاه هشون میکنم یاد برادر شوهرم میوفتم تا به شوهرم میگم میگه میخواست سریع باشه با همون پول رفت دانشگاه دکتر شد اما برادرشوهرم شغل ازاد الانم خیلی ناراحتم