2777
2789
عنوان

سوالی ک شوهرم همش می‌پرسه 😑😑😑تازه چند ماهه عقد کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 69 پست
چخبرهههه😂😂😂😂ارزون تر بگیر تا بیام

من واسه دانشم ارزش قائلم 😌😌

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلیییحالا شاید اون ذوقمو نتونم نشون بدمولی واقعا خوشحال میشم

وای من آدمی هستم که اصلا نمیتونم احساساتم رو پنهون کنم😂😂یه بار تو خیابون بودیم با آبجیم 

آبجیم یه شال پوشید گفت بهم میاد 

گفتم اره خیلی ناز شدی

وقتی رفتیم بیرون گفت هستی اینو برای خودت گرفتم

وااااای منو میگییی😂😂😂😂انقد ذوق زده شدم همش بلند بلند میگفتم وااای وااااای مرسیییی😂😂😂😍چشمام قلبی شده بود 

دیگه آبجیم گفت چخبرته دختر😑طلا که نگرفتم😂

ولی در کل اخلاق بدیه این🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من واسه دانشم ارزش قائلم 😌😌

اوه مای گااااد نکشیمون😂😂😂

حقوقا رو بریزن میام😂

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تروخدا ی چند تاشو بگو

اماده شو بریم بیرون دور بزنیم

این گل سرو خریدم چون حس کردم بهت میاد

این کادو ها برای تو

این شاخه گل برای تو

بیا پایین داره بارون میاد بریم قدم بزنیم

امشب شام نذار شام بریم بیرون

جملات عاشقونه

آخر هفته بلیت گرفتم میریم مسافرت

کلا هر چیزی که حس کنم به فکرمه و دوستم داره و براش مهمم منو ذوق زده میکنه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

منم متاسفانه همینم هرکار کرد همسرم هرچی گرفت هرگز ذوق نکردم خودشم میدونه سخت میتونه منو راضی کنه

خیلییی سخت نمیدونم چمه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
تروخدا ی چند مورد بگین بهش بگم مثل توجه و اینا

ببین قشنگم 

بگو از کادو های یهویی و بدون مناسبت خوشم میاد 

از اینکه تاریخای مهم رو فراموش نکنی و یادت باشه ذوق زده میشم 

از بوسه و بغل های یهویی ذوق زده میشم🤭

این مورد رو حتما بگو👇🏻

اینکه وقتی توی جمعی هستیم هوامو داشته باشی و موقع بحث ها طرفداری و حمایتم کنی بهم قوت قلب میده