2777
2789
عنوان

بیاید ببینید فقط نامزدم چی بهم گفت عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین چند تا فحش بهش بده بعدم بلاکش کن عوضی رک بچه پروپوزال فک کرده کیه چطوری با این تو رابطه ای

من بودم خطمو و اکانتام منهدم میکردم اثری از همچین ادم مضخرفی نمونه دیگ

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
بنظرم معلومه برا همیشه نمیخواد کنارت باشهیعنی منتظره یه جا خودت بزاری بری جدی بهت فکر نمیکنه یا شاید ...

دقیقا . همیشه بهم میگه تو خیلی دختر خوبی هستی کاش بد بودی به بهانش تموم میکردم باهات ولی الان نمیدونم به چه دلیل تموم کنم😐

چرا مگه چی گفتم که خراب کردم؟

همین ک بهش گفتی میخوام ازدواج کنم یعنی داری میری رو اعصاب کسی ک میخوادت ولی پولشو جرئتشو نداره بیاد جلو کسی ک خودشو ازت کمتر میبینه و جلوت اعتماد ب نفس نداره داره میگه زمین داری ماشین داری از همین بفهم که جلوت خودشو کمه میبینه 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

همه روان شناس ها میگن وقتی یه پسر اول رابطه بگه من ازدواجی نیستم یعنی واقعا داره راستشو میگه اما بعضی دخترا به خیال اینکه ب مرور نظرش عوض میشه باهاشون وارد رابطه میشن . چند سال میگذره دختره میگه پس کی میای خاستگاری پسره هم میگه من اولش هم بهت گفتم قصد ازدواج ندارم .

نه بخدا عزیزم هیچی نگفتم. من ۵ ساله دارم کنایه های ایشون رو تحمل میکنم . دیروز گفتم بزار جلوش دربیام ...

دقیقا عین پسری حرف میزنه که من یه مدت باهاش حرف میزدم و هیچ علاقه ای هم بهم نداشت

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

دقیقا . همیشه بهم میگه تو خیلی دختر خوبی هستی کاش بد بودی به بهانش تموم میکردم باهات ولی الان نمیدون ...

بنظرم کات کن شاید آدم بهتری وارد زندگیت شد

اگه اونم بخوادت خودشو نشون میده بلاخره

واسه چی گفتی میخوای ازدواج کنی؟و انتظار داشتی چی بگه در جوابت

قضیه اینه که اون میگفت من اصلا قصدم ازدواج نیست با وجود اوضاع مالی و خانوادم ، منم همینجوری به شوخی گفتم ولی من واقعا قصدم ازدواج واسه دوتا اموجی هم گذاشتم. که تا اینو گفتم یهویی شروع کرد که آره اگه میخوای برو با مردهای دیگه و بقیش توی چت هست