2777
2789
عنوان

بیاید ببینید فقط نامزدم چی بهم گفت عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 123 پست
درسته . ولی من اصلا ازش توقع مالی نداشتم. هیچوقت

ن عزیزم من فک کردم داری بهش میگی خواستگار دارم قصد ازدواج دارم و تحریکش کردی الان فهمیدم چتو نصفه گذاشتی و بحث چیز دیگه ای بوده و ایشون کلا لیاقتتو نداره

و تاپیک دیگتو دیدم ک بهت کنایه زده 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت شاغلی؟؟یه مدت به خودت فرصت بده ولی این آدم سمه خالصه ولش کن اگه بخوادت خودش بر میگرده نخوادت هم ...

خودش گفته من برا همیشه میرم دیگه.

منم ناراحتم ولی خب چه میشه کرد من ۵ سال تمام تلاشم رو برای زنده نگه داشتم رابطمون کردم. حقیقتش دیگه خستم و انرژی نمونده

ن عزیزم من فک کردم داری بهش میگی خواستگار دارم قصد ازدواج دارم و تحریکش کردی الان فهمیدم چتو نصفه گذ ...

نه بخدا اینجوری نیست. اونم به خاطر این گفتم چون به من می‌گفت برو یکی رو پیدا کن که بخواد باهات ازدواج کنه. انگار مثلا من بی کس و کارم یا هیچکسی نیست که منو بخواد. فقط واسه این گفتم. نگفتم که تحریک کنم

دقیقا. اوکی ما میگیم پول نداره ولی آخه این رفتار درسته به نظر شما؟بعد تازگیا همش با یه بهانه دعوا در ...

سنت جوریه که خودت میتونی تصمیم درست بگیری ولی ببین که همه دارن میگن جدا شود آدم 40 ساله دیگه ازدواج و عشق سرش نمیشه بخدا 

چرا مگه چی گفتم که خراب کردم؟

خراب نکردی ، اون کاربر و ولش کن ، از من که با یکی شبیه همین دو سال عمرم و تلف کردم بشنو که این بهت هیچ احساس خاصی نداره و فقط از رگسر وقت گذرونی و سرگرمی و به خاطر حس خوبی که از دوست داشته شدن توسط تو میگیره تا الان باهات مونده. تا آخر عمر هم حاضره باهات بمونه ها ، اما بدون دادن هیچ تعهدی . هر جا بخوای جدی تر بشه میگه برو ازدواج کن

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

نه بخدا اینجوری نیست. اونم به خاطر این گفتم چون به من می‌گفت برو یکی رو پیدا کن که بخواد باهات ازدوا ...

آره دیگ متوجه شدم ک مقصر نیستی بیا بیرون از این رابطه ارزششو نداره 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

دقیقا . همیشه بهم میگه تو خیلی دختر خوبی هستی کاش بد بودی به بهانش تموم میکردم باهات ولی الان نمیدون ...

اگه خودت نمیتونی ولش کنی ، چون من هم نمیتونستم بهش بگو بلاکت کنه . من همین کارو کردم و دیگه داره کم کم از ذهنم میره

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

خراب نکردی ، اون کاربر و ولش کن ، از من که با یکی شبیه همین دو سال عمرم و تلف کردم بشنو که این بهت ه ...

دقیقا همینه عزیزم.  والا من نه هیچوقت توهینی کردم نه بی احترامی. حتی توهین شنیدم ولی چشم و گوشمو بستم. چون نخواستم دلش بشکنم. الانم خودش اومده اینجوری گفته.

هفته ای ۶ روز فقط با من سر مسائل مختلف قهره. نمیدونم واقعا ولی فقط میدونم خستم