2777
2789
عنوان

داداشم سیگار کشیده مامانم فهمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 86 پست
آخه مامانم جز اون امیدی نداره

اگه فقط سیگار بکشه مشکلی ندارع ولش کنید بچه‌س مگه

داداش منم می‌کشه البته فقط من میدونم 

همیشه هم اگه برام خوراکی مهره تهدیدش میکنم که به بابا میگم😂😂😂😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم قلبش درد میکنهچی میشه؟ همین حرفا باعث شده بچه های 10 ساله هم واسشون عادی شه

اتفاقاهمین محکم کاریاباعث میشه بره سمت سیگاراینا

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
الان شما باید طرف داداشت باشی چرا اینجوری میگی انگار حق به جانب گرفتی همه ی ادما اشتباه میکنن حتی خو ...

شراب می‌خورد یه زمانی کنار اومدم سیگار دیگه بده تو ایندش به مشکل میخوره

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

چون بچه نیست باید بکشه

حالا شاید مشکلی داشته همیشگی نیست یدفعه بهش هجوم نبرید

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
اره درخفامیکشه ۸ساله ک من زنشم ولی قبلشم میکشیده هیچکس نمیدونسه خاک برسربراخودش ضررداره واگه یروز بد ...

نه بابا ذهنتو درگیر نکن حساسیت نشون بدی بدتر میشه هرچند من خودم خیلی بدم میاد از سیگار و خودم حتی از بوشم تنگی نفس میگیرم

الان اکثرا میکشن