2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 23188 بازدید | 1297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای قشنگم ممنون که کارامو دنبال کردین من هرگز فکر نمیکردم برعکس تاپیکای قبلم که کارمو معرفی میکردم و دیده نمیشد این تاپیک دیده بشه برای همین خیلی بهم چسبی🥲🥲🥲🫀🫀🫀مرسی که تحمل کردین و اجازه دادین کارامو بزارم براتون کللللی دوستتون دارم و براتون انرژی مثبت میفرستم انشالله آدمای خوبی مثل خودتون سر راهتون قرار بگیره🫀🫀

این کانالم https://rubika.ir/gildacharm1375

این پیجم @maede._.leather

اگه کسی خواست🫀

و ممنون از اونایی که اعتماد کردن و وارد کانال و پیجم شدن🫂

فداتشم🫀🫀

زنده باشی گلم💚

من تا قبل از بچه دار شدن نقطه کوبی رو سفال و شیشه،ترانسفر،چرمدوزی و گل انجام میدادم،تعریف از خود نباشه کارمم تمیز و شیک بود فروش هم داشتم تو دور و بریا و فامیل.اما اهل تبلیغ نبودم الانم وقتشو ندارم ولی گاهی میگم کاش همون موقع از فضای مجازی استفاده میکردم 

اینارو گفتم که مصمم تر جلو بری،و از هنرت بیش از چیزی که در میاری در بیاری.اینقدر دیدم طرف کارهاش ضعیفه و صرفا بخاطر تبلیغ و دیده شدن کاراش فروش خوبی داره که میگم هنرت حیفه

موفق ترین باشی گلم😘😘

🙃
زنده باشی گلم💚من تا قبل از بچه دار شدن نقطه کوبی رو سفال و شیشه،ترانسفر،چرمدوزی و گل انجام میدادم،ت ...

اتفاقا من اشتباه بزرگم همین بود که دوسال پیش از ترس نشدن جا زدم خدامیدونه الان چقدر موفق بودم🥺یه شب نشستم با خدا صحبت کردم گفتم من کارمو شروع میکنم آمل اگه قراره نشه نزار شروع بشه 

و اون شب خواب عجیبی دیدم نمیگم الان درآمدم زیاده آمل شکر خدا آدمای درست و سر راهم میزاره عین بچه هاای این سایت همش کار خداست انشالله شماهم موفق باشی🫀🫀

این کانالم https://rubika.ir/gildacharm1375این پیجم @maede._.leatherاگه کسی خواست🥲

موفق باشی قیمت این کیف ابیه چنده 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
قربونت برم مهربون جان🫀🫀🫀

زنده باشی گلم 🌸🤍

انصافا قیمتتون هم خوبه

آدم میمونه کدوم رنگ رو برداره خیلی نازن 🥰

موفق باشی همچنان 💞

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔