2777
2789
عنوان

ازدواج خواهرم با مرد متاهل و بچه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 5680 بازدید | 190 پست
میگم اون مرد میگه به خاطر دختران بهت دست نمیزنم و عاطفی تامین نمیشی میگه چقدر بمونم خونه بابا خسته ش ...

خب اینم ک نمیخوادش صبر کنه مورد بهتر پیدا میشه این اصلا مورد خوبی نیست 

شوهرای ما ک عاشق و خسته بودن برامون خودشونو پاره میکردن قبل ازدواج الان اینن چ برسه ب این اقا 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میسوزه واسش تا حالا هیچ کس نخواستشمیگه برم جای دیگه هم تجربه کنم

استارتر ببخشیدا خوب خواهرت بره کلفتی خونه مردم بهتر از این ازدواج نکبت بار نیست؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
بسم الله این چه مدلشه،رابطه نمیخواد خواهرت فقط ۳۰سالشه نیاز عاطفی وجنسی مگه نداره؟یعنی چون صورت زیبا ...

جای اون خودمو می‌زارم در برابرش سکوت میکنم 

سخته شرایطش 

میگه میرم شاید محبتم به دلش افتاد و نزدیکم شد

دلم میسوزه واسش تا حالا هیچ کس نخواستشمیگه برم جای دیگه هم تجربه کنم

اون آقا نکنه نیاز جنسیس رو جوری دیگه داره تامین می‌کنه فقط صرفا خواهرت رو برای پرستاری بچه هاش میخواد .مگر نه می‌گفت ازدواج میکنیم که هم خودم سر و سامون بگیرم هم بچه هام .

اشتباه میکنه حتی رابطه هم نمبخواد فقط کلفت میخواد دیگه این حرفشم از اول زده خواهرت بعدا حق اعتراض ند ...

مادرش گفته چون دخترانش دم بلوغن نزدیکی نمی‌خواد 

حتی تو اتاق دختزاش باشه

چه دنیای جدیدی رو تجربه کنه؟ دنیای زیبا و شاد کلفتی و حرف مفت شنیدن از یه ادم بی احساس و بچههاش ک معلوم نیست به چه دیدی بهش نگاه میکنن

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸
جای اون خودمو می‌زارم در برابرش سکوت میکنم سخته شرایطش میگه میرم شاید محبتم به دلش افتاد و نزدیکم شد

باور نمیکنی چقدر ناراحت شدم براش،خیلی سخته شرایطش،امیدوارم بهترینها براش رقم بخوره ولذت خوشبختی رو تا اعماق وجودش لمس کنه وغرق خوشبختی باشه