رفتم تاپیک های چندسال پیشت رو هم خوندم ، یه چیزایی یاد گرفتی و شنیدی ،خودت رو داری همه ش با همون چیزا گول میزنی مثل اینکه الان قرن 21 هست هر ازدواجی به معنای یه رابطه ی سالم نیست یا هر رابطه ای وسط ازدواج دو نفر دیگه به معنای هوس بازی و ... نیست. اما بدون اینا همه ش توجیه کردن و فریب دادن خودته.
من خودم یه زمانی یه مرد متاهل فریبم داد ، از تاهلش حرفی نزد هیچوقت ، بهش وابسته شدم بعد از چندماه فهمیدم متاهله. رابطه ی خاصی باهاش نداشتم فقط با ابراز علاقه هاش بهش وابسته شده بودم . بعد که فهمیدم متاهله هم خیلی سخت بود برام ازش دل بکنم. خودم و با توجیه هایی شبیه تو گول میزدم.
تو ذهنم میگفتم مگه چه اشکالی داره من عاشق اون شدم فقط یکم دیرتر از زن اولش باهاش آشنا شدم و تو زندگیش اومدم. گناه من چیه!؟ همون قدر که خانمش فکر میکنه عاشق شوهرشه و نسبت به اون احساس حق میکنه منم همون قدر خودم و عاشق میدونم و حق دارم. حتی حق دارم تو دلم که نخوام سر به تن اون زن باشه و.... .
منظورم از گفتن اینا اینه که با یه آدم طرف نیستی که تورو درک نمیکنه من شرایط مشابهی تجربه کردم ولی فقط گول یه مرد آشغال و خوردیم و تو یه باتلاق و منجلاب احساسی فرو رفتیم.
من اصلا کاری ندارم که این کارت چقدر به زندگی اون زن صدمه میزنه ، من اصلا کاری ندارم که تورو سرزنش کنم برای این رابطه چون مقصر اول و آخر این خیانت شوهر اون زنه. من با خود تو کار دارم و آسیبی که تو با این رابطه به خودت میزنی. من نگران خود توام که داری با یه مشت توجیهات عمرت رو با یه مرد هوسباز تلف میکنی. من نگران خودتم که بدجوری شستشوی مغزی شدی حالا نمیدونم از طرف اون مرد یا از طرف خودت برای اینکه وابسته شدی و نمیتونی از این رابطه دل بکنی.
تو اول از همه خودت رو لایق یه رابطه سالم ، دونفره و کامل ندیدی. احتمالا مشکلات و تروماهای روحی ای از کودکی همراهته که تورو به این رابطه سوق داده و چهار سال تو این رابطه نگهداشته. یه جایی دیگه باید به خودت بیای ، من میگم حق هیچ زنی نیست که زاپاس یک مرد هرزه بشه. حق تو هم نیست. الان هنوز جوونی و فرصت زیاد داری متوجه نیستی داری عمرت رو پای یه هرزه تلف میکنی ، نذار یه موقع به خودت بیای که خیلی دیره و فقط حسرت برات بمونه. این مردی که تو تعریف کردی هرگز از همسرش جدا نمیشه که با تو بیاد زندگی کنه. همسرش رو میخواد و در کنارش بدش نمیاد تو هم باشی و خوش بگذرونه اما یه جایی ممکنه به خاطر همین خانومش اگه دیگه رابطه شون خیلی به خطر بیفته تورو مثل یه تیکه آشغال کنار بذاره ، اون موقع بیشتر از الان صدمه میخوری و خودت و سرزنش میکنی .
در کل حتی اگه خانمش هم طلاق میداد رو مرد به این کثیفی هیچ حسابی نمیشه برای آینده باز کرد. بالفرض محال زنش رو طلاق بده ، این مرد هرزه الان مسعولیت دوتا بچه گردنشه. مهریه س خانمش و باید بده. چی دیگه تو اون زندگی براش میمونه که بخواد خرج تو کنه عاطفی ، روحی و مادی!؟
بری تو زندگی باهاش ببینی اولویتش بچه هاشه ، دنبال رفع نیازهای اوناست اول ، آخر از همه به تو و نیازهات فکر میکنه هم یه جور دیگه اذیت میشی.