2777
2789
انشاالله که مشکلاتتون حل بشن و به ارامش برسین

مرسی عزیزم ایشالله مشکلات هممون حل بشه 🥺

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
من از پارسال مهر با همسرم قهر کردیم بعدش من کوتاه اومدم هر چی گفت قبول کردم اما همسرم دیگه نمیخواست ...

یعنی تازه طلاق گرفتی ؟🥺

کلا تموم شده؟

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز تموم نشده دارم کاراش انجام میدم

شوهرت زنگی چیزی نزده ؟

خانوادش چی؟؟

مهریه داری ؟

شوهرت زنگی چیزی نزده ؟خانوادش چی؟؟مهریه داری ؟

نه عزیزم شوهرم از پارسال که خودش منو اورد خونه مامانم حتی یکبارم زنگ نزد 

خانوادشم نه، اخه همسرم ادم خاصیه به خانوادش میگه حق دخالت ندارین اونام ازش میترسن

مهریه که داشتن اما بخشیدم حق طلاق گرفتم 

نه عزیزم شوهرم از پارسال که خودش منو اورد خونه مامانم حتی یکبارم زنگ نزد خانوادشم نه، اخه همسرم ادم ...

اگه مهرتو رو کاغذ نبخشیدی برو بزار اجرا 

نه من بصورت قانونی بخشیدم حق طلاق گرفتم

فهمیدم عزیزم 

الان مشکلت چیه ... نمیخواستی طلاق بگیری ؟

حس میکنم دوره سوگواری رو داری طی میکنی 

خانوادت حمایتت میکنن ؟

بنظرم سریعتر دنبال یع کار بگرد که به استقلال مالی برسین

فهمیدم عزیزم الان مشکلت چیه ... نمیخواستی طلاق بگیری ؟حس میکنم دوره سوگواری رو داری طی میکنی خانوادت ...

نه من عاشقش بودم دوس نداشتم که جدا بشم اما اون نخواست زندگی کنه 

اره حالم خوب نیست افسرده شدم اما ادا در میارم که مثلا حالم خوبه 

دلم برا همسرم تنگ شده 

خانوادم حمایتم میکنن حواسشون بهم هست 

من خیاطم الان چند روز که اومدم وسایل کارم گذاشتم که کارم شروع کنم خودم سرگرم تا این دوران تموم بشه 

نه من عاشقش بودم دوس نداشتم که جدا بشم اما اون نخواست زندگی کنه اره حالم خوب نیست افسرده شدم اما ادا ...

اما دست دلم به کار نمیره خیلی برام سخته اما میخوام از سر اجبار کارم شروع کنم