mnbvgy مدیر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 5104 عنوان حس ششم یچی حدس بزن ازم | مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 279 پست ؟چ شخصیتی دارم ماه تولدم حروف اسمم هرچی حس میکنی دیروز | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3332 نه هنوز خاهر 🥲🤣🤣 ببین اگه به روم آورد چی بگم ؟؟حس میکنم اگه به روم بیاره باهاش دعوا میکنم که مگه ماشینت میلیاردی است ؟ یا فقط یه دونه ازش بوده ؟ من با ماشین تو چی کار دارم ؟ 🤦🏻♀️😂😭الان چه غلطی کنم ؟ میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10682 ماشین داره پیمان؟دختره لاغره؟پیمان متوسطه؟ میگی کی خونه میخرم
88128812 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6184 میگی کی خونه میخرم تیر ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
88128812 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6184 تو رو خدا منم بگو به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ منو دید ؟اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی ف ... اره بوده ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 10682 تیر وایییییی راست میگی اون موقع کار وام جور بشه اون موقع خونه میخریم الهیییبییییییی امییییننننن
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3332 اره بوده منو دیده ؟ فهمید چی کار کردم ؟بعدا ممکنه به روم بیاره ؟ تو رو خدا جواب بده مسئله خیلی مهمیه گند زدم 😭😭 میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6399 ببین اگه به روم آورد چی بگم ؟؟حس میکنم اگه به روم بیاره باهاش دعوا میکنم که مگه ماشینت میلیاردی است ... کابلو بگیر بابا بگو جرعت حقیقت بوده انجام دادم😁🤣
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3332 کابلو بگیر بابا بگو جرعت حقیقت بوده انجام دادم😁🤣 آخه نمیگه مگه اسکلی ؟! 🤦🏻♀️😂 میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6399 آخه نمیگه مگه اسکلی ؟! 🤦🏻♀️😂 نه دیگه بگو بازی میکردیم گفتن بدو از یه ماشین که صاحبش توشه عکس بگیر اینجوری ضایه نمیشخ
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3332 نه دیگه بگو بازی میکردیم گفتن بدو از یه ماشین که صاحبش توشه عکس بگیر اینجوری ضایه نمیشخ نمیگه تو از کجا فهمیدی من تو ماشین بودم اونم وقتی برقا رفته بود ؟اصلا چرا باید بیای پایین ؟راست میگی حس میکنم اینم گزینه جالبیه 🤦🏻♀️😂ولی خدا کنه ندیده باشه 😭😭بی آبرو شدم رفت ... میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6399 نمیگه تو از کجا فهمیدی من تو ماشین بودم اونم وقتی برقا رفته بود ؟اصلا چرا باید بیای پایین ؟راست میگی ... بگو دیدمت سوار شدی پشت سرت بودم😁
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 3332 بگو دیدمت سوار شدی پشت سرت بودم😁 خیلی وقت بود برقا رفته بود من خیلی دیر رفتم پایین حدود ۱.۵ ساعت بعد قطعی برق 🤦🏻♀️😂واای سنا چقدر اذیتت میکنم ولی میدونی ؟! تو دوست خوب منی ♥️🙂تنها کسی که تو هر تاپیک دنبالش میگردم که لایک کنم 🙂😂♥️ میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷
88128812 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6184 منو دیده ؟ فهمید چی کار کردم ؟بعدا ممکنه به روم بیاره ؟ تو رو خدا جواب بده مسئله خیلی مهمیه گند زدم ... ۵۰/۵۰یا فهمیده دودله به روت بیاره یانهیاهم درست متوجع نشده ترکیب من:کمی آشپز+کمی خیاط+کمی عکاس+کمی گیاه شناس+کمی کتابخون=خیلی دردکشیده وباتجربه ــــ😃ــــــ درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14035 لجبازی؟ طرفم بهم فکر میکنه ؟ آشتی میکنه؟ مشخصات ظاهریش چیه؟؟