2777
2789
احتمالا مردایی که درامد کمی دارن دنبال معلمن میگه هم به کارا خونه رسیدگی میکنن هم یه ده تومن درآمد د ...

اره من خاستگار اینجوری داشتم تو چشام نگاه میکنن میگن رسمی هستی یا نه

خب آدم چه فکری میتونه بکنه

وقتی یه پسر برای 10 12 تومن نیاد خاستگاری 

خیلی زشته از آدم اینجوری میپرسن

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
اره اخه هرجا میرم میگن بع هرکسی نرو ارزشت. بالاس

لرستانی؟

لرها عشقشون معلمیه ولی دو زار فرهنگ رابطه ندارن

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه برادرشوهر خودمم همینه کار خودش خوب نیست میگه معلم باشه خرج خودش رو بده😐

اره دقیقا 

خیلی رو مخم هستن 

هر کدوم این سوال میپرسه بهش میگم نه و بدم میاد 

ن اینکه خودم بگیرم بخاطر اینکه حس بی ارزش بودن میده 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
بیشتر ب خاطر محیط کارش میگن زن معلم باشه خوبه

اره شایدم بعضی ها حساس و بدبینن خب اونم بده من رفته بودم اداره آموزش پرورش دختر و پسر جوون مثلا هر کدوم ۲۵ ،۲۶ ساله تو اتاق بودن درم بسته بودن بعد موقع رفتن هم دختره گفت درم پشت سرت ببند😂دیگه واقعا این تفکرات خیلی کهنه و پوسیدس

اره شایدم بعضی ها حساس و بدبینن خب اونم بده من رفته بودم اداره آموزش پرورش دختر و پسر جوون مثلا هر ک ...

بازم بهتر از کار کردن تو شرکت های خصوصیه . وای محیط یه سری شرکتا خیلی دااااغونه درسته ذات آدم باید خوب باشه ولی محیط هم رو آدم بی تاثیر نیس