2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 38136 بازدید | 649 پست
نتیجه گیری =واقعا لایق همچین عشقی هستی، چهره خاص و قشنگی داری 🧿ممنونم که عکس گذاشتی 🙏

نتیجتون اینکه خوشگلا لیاقت عشق دارن فقط؟

عجب بابا عجب

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه یه حقیقت تلخهمن تا حالا ندیدم پسری عاشق یه دختر زشت بشهمگه اینکه پسره خیلی داغون باشه

برعکس 

من ادم دیدم با قیافه خیلی معمولی ک پسرا میمیرن براش

درسته خوشگلی چیز خوبیه

نعمته والا 

ولی اینکه بگی فقط تنها ملاک خوشگلیه خیلی یجوریه

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
و تا به ازدواج منجر نشه نمیشه گفت قسمته ( ازدواج منظورم این نیست خطبه ی عقد خونده بشه بلکه عقد کنن و ...

به حروف ابجد اسم دوطرف؟

هیچ وقت اتفاقات خوب زندگیت رو تو عموم تعریف نکن بعضیا حسادت می‌کنن و این انرژی منفی زیاد میاد تو رابطه ات خوبیا و خوشحالیاتون رو برای کسایی که میدونید خوشحال میشن تعریف کنید چون بعضیا چشم دیدن ندارن  ..‌ 

دیدم که میگم 👀

یعنی میشه اونی که منم دوستش دارم همینجوری باشه ؟ 

میه ما هم به هم برسیم و این حس خوب رو منم تجربه کنم ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

سلام اسی...یه چیزیو خواهرانه بهت بگم

از من میشنوی نه تو این سایت و نه هیچ کجای دیگه(حتی پیش دوست و فامیل و...) زیاد از این عشق قشنگی که بینتون هست نگو‌...

چون خدایی نکرده شاید چشم بخوری

من تجربه دارم،یه بار تو این سایت از ارتباط خوبم با یکی از عزیزانم صحبت کردم و باورت نمیشه که بعدش سر یه چیز الکی من و اون شخص دووماااه با هم قهر کردیم،اونجا بود ک ب چشم زخم ایمان اوردم...

میدونم ذوق داری ولی خواهشا خوشی هاتو تو پابلیک به کسی نگو

کلا سعی کن نگی

یه عروسه تو توییتر دکتر بود بعد هی از کفش عروسیش از کارت عروسی از ناخن هاش عکس میذاشت 

تو ماه عسل تو سریلانکا با قطار تصادف کردن شوهرش مرد

اصلا این کارهارو نکنید!

خیلیا چشم دارن

من خودم فیلم تولد دوست پسرمو به دوستم نشون دادم عجیب غریب دعوامون شد ۳روزه کات کردیم

حالا خیلیا اعتقاد ندارن ولی من خیلی دیدم اینطوری

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»