2777
2789
عنوان

عاشق شدم رفت بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 38403 بازدید | 651 پست

چند سالشه پسرشه 

حقیقتا بگم هیچ ازش خوشم نیومد.. 

اصلنم بهش نمی‌خورد تو شرکت نفت باشه بهش می‌خورد آرایشگر باشه قصد مسخره ندارم همه شغلا یا ارزشن از رو قیافه گقتم فقط... 

خودت خیلی سر تر بودی.. 

از مردای این تیپی ام خوشم نمیاد 

شاید به دل شما میشینخ

ب خدا از رو حسودی نگفتم حسمو گفتم فقط نریزید سرم. 

💔🌙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی دوستات معرفی کردن

نه عزیزم با دوستام و چند تا از دوستای دوست پسرش و دوستای من کلا رفته بودیم بیرون و اتفاقی با هم صحبت کردیم چون من احساس غریبی میکردم مثلا اومد خودمونی کنه منو بعد خیلی خونگرم بود دوستی معمولی شروع شد میرفتیم میومدیم تا ۶ ماه بعدش نمیدونم الکی الکی خبری از من نشد از اونم نشد بعد حدودا ۵ ماه یهو همو دیدیم و با هم تا ۲ ماه رفتیم بیرون گفت خیلی ازت خوشم میاد...

چند سالشه پسرشه حقیقتا بگم هیچ ازش خوشم نیومد.. اصلنم بهش نمی‌خورد تو شرکت نفت باشه بهش می‌خورد آرای ...

معمولا مشاغل رو‌چه ره میشینن 

و دقیقا منم وایب شرکت نفت رو دریافت نکردم

چند سالشه پسرشه حقیقتا بگم هیچ ازش خوشم نیومد.. اصلنم بهش نمی‌خورد تو شرکت نفت باشه بهش می‌خورد آرای ...

عزیز دلم خب هر کسی یه فکری میکنه و بله همه فکر میکنن پسرایی که این تیپی هستن آدمای خوبی نیستن یا کار درست حسابی ندارن

ممنون که محترمانه گفتی 

بخدا اگه بگید آرشام بوده میزنم دهنتون هاچیزشو در آوردید بذار عکس رو

عزیزم‌ دیگه عکس نمیزارم همه گفتن که الکی میگی داخل شرکت نفت کار میکنه و بهش نمیخوره وفادار باشه و هزار تا حرف🥲😂😂

عزیز دلم خب هر کسی یه فکری میکنه و بله همه فکر میکنن پسرایی که این تیپی هستن آدمای خوبی نیستن یا کار ...

استارتر میگن ارتباطتتون در چ حدیه 

البته اگه شخصی هست و دوست ندارید جواب ندید 

من چون دوست همسن ندارم نمیدونم تو‌ روابط دوستی چجوری هستن مثلابوسه ازلب و ... هم دارید ؟ 

به چهره هم ارتباطی نداره مهم ذات انسانهاست