2777
2789

@گل_نرگس_2    

چقدر آدم ها عجیبن 

چقدر میشه نشناختشون 

چقدر راحت خودشون و مبرا میکنن چقدر راحت ....

من گفتم فلانی و لایک کن و تاپیک بزن ؟؟ 

میدونید چیه شما شاید تک تک پیام های بینمون و پاک کرده باشید ولی من نمیدونم چرا نگهشون داشتم

الان میبینم کار خوبی کردم که بخونم و بدونم چقدر راحت میشه کتمان کرد حقیقت رو 

تاپیک من باز بود شما که میای لایک میکنی میری و تاپیک مخاطب دار برای من میزنی ته ته ....نمیدونم چی بگم بخدا 

من گلگی نکردم که شما جوری رفتار میکنی انگار اومدم پیشت درد و دل 

من فقط پرسیدم اون نیش و کنایه اون پیام و اون دری وری از طرف شما بود ؟؟ که با کتمان کردنتون هم چیزی از اینکه از اون پیام طرفداری کردید هم کم نمیشه  و معلوم شد برام 

دیدید در عرض چند دقیقه هم لغو دوستی زدم 

یادتون نره اونی که پیگیرم بود چندماه اونی که اومد درخواست داد اونی که چندین روز از گذشته اش گفت من نبودم شما بودی 

مشکلات و گذشته و حال و الان شما با اون کاربر هم اصلا و ابدا بهم ربطی نداره ..کاربری میخای عوض کنی نوش جونت عوض کن به من چه ؟؟

این هوچی بازیا چیه ؟؟ کاش یکم بتونیم خجالت بکشیم از رفتارمون و البته قبل هر تاپیکی یکم درایت به خرج بدیم 

تاپیکتون و حرفاتون اهمیتی برام نداره چون خط به خطش اونی نیست که باید 

ممنون میشم دیگه هیچ وقت با هم صحبتی و کلامی رد و بدل نکنیم 

...عُمرَم رو عُمرِت ......

@گل_نرگس_2    

حد و حدود خودتون و بدونید وقتی جراعتش و نداری و قفل میکنی تا جواب دروغ ها و حرفای گستاخانه شما رو ندم فکر نکن وایمیستم و جوابت و نمیدم 

بی زحمت منو هم نخندون ببخشید اونوقت تهدید چی میکنی؟؟ الان تگتون کردم بفرمایید با سلاح سرد و گرم بنده رو مورد عنایت قرار بدید 

دروغ نگو درخواست ها از طرف شما بود لغو ها از طرف من این از این که یکه تازی نکنی همچین میگی انگار من آویزون کاربری شما هستم برای صحبت بس کنید تو رو خدا 😅آدم انقد جوگیر ؟

و در ضمن من عبایی ندارم از اینکه دیروز بهتون درخواست دادم قایمم نمیکنم چیزی رو چون اهلش نیستم مثل خیلیا تاپیکشم موجوده 

لیلی کیه من کی ام و توهین های چالشم به هیچ احدی ربطی نداره من جمله خود شما ....بخشیدن و نبخشیدنمم همینطور بازم به جنابعالی هیچ ربطی نداره .....یادتون نره پیاماتون با شقایق هم خوندم نمیدونم و البته تمایل هم ندارم بدونم چه تمایلی دارید با هر کی با اون کاربر ارتباط داشته و نداشته صحبت کنید و ته توی همه چی رو دربیاریید در حالی که ادعا میکنید براتون مهم نیست 

دور و برندار لطفا جواب رفتار خودتون رو  میدم باید و نباید های کاربری من و رفتار من در مقابل بی احترامیتون و شما تایین نمیکنی جانم تاپیک زدی یه طومار نوشتی توهین کردی جوابتو اینجا تو تاپیکم دادم ولی شما بعد از اینکه مطمئن شدی من خوندم پاکش کردی بماند که چرا حالا 

چالش هم کیا توهین میکنن امثال شما که بادی به هر جهتین یه روز اینورین دو روز اونور 

تو پیامم قبل هم گفته بودم تمایلی به مصاحبت باهاتون ندارم دیگه 

پس دست بردارید از این حرفایی که میخایید منو آدم بده بکنید خودتون و آدم خوبه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@گل_نرگس_2 حد و حدود خودتون و بدونید وقتی جراعتش و نداری و قفل میکنی تا جواب دروغ ها و حرفای گستاخا ...

لطفا همینجا تمومش کنید انگار نه من شما رو میشناسم نه شما رو بنده 

شما رو به خیر ماروسلامت 

@گل_نرگس_2 حد و حدود خودتون و بدونید وقتی جراعتش و نداری و قفل میکنی تا جواب دروغ ها و حرفای گستاخا ...

برای شما جالب بود از همه چی سردربیارید

نمیخام باهتون بحث کنم

بدرود

هرجی رو باید بفهمم فهمیدم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                                                    بخـشـش‌خـوبـهه... ولـی‌حـذ؋ــــ کــرבن‌ لـذت‌ خـاااصـی‌ـבاااره.️..◄°l||l°             

برای شما جالب بود از همه چی سردربیاریدنمیخام باهتون بحث کنمبدرودهرجی رو باید بفهمم فهمیدم

برای من جالب بود اونوقت شما پیگیرم بودید و دنبال میگشتید و تو چالشام می اومدید و بعدشم تشریف آوردید پی ویم ؟؟ 

چه خوب که نمیخایید 

امیدوارم دیگه هیچ وقت هم صحبت نشیم 

بدرود 

برای من جالب بود اونوقت شما پیگیرم بودید و دنبال میگشتید و تو چالشام می اومدید و بعدشم تشریف آوردید ...

اصلا حرفاتون  با اون چیزی که نشون میدین نمیخونه

بخاطر اعتمادی که بهتون کردم و بی احترامی که از دیشب کردین به هیچ عنوان نمیبخشمتون اشکم رو درآوردین نمیگذرم ازتون،همه پیامهاتون رو دارم، درسته میگن مجازی اعتماد نکنید امروز واقعا بهش رسیدم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️                                                                                                                                                    بخـشـش‌خـوبـهه... ولـی‌حـذ؋ــــ کــرבن‌ لـذت‌ خـاااصـی‌ـבاااره.️..◄°l||l°             

اصلا حرفاتون با اون چیزی که نشون میدین نمیخونهبخاطر اعتمادی که بهتون کردم و بی احترامی که از دیشب ک ...

من هر روز دارم میرسم با هر معاشرتی که اینجا با یه سریا انجام میدم 

لا به لای گریه ها یه نگا بندازید ببینید شما چیکار کردید؟؟ حرفای خودتون و یادتون بیارید لطفا شاید یه درصد متوجه بشید که شما هم گناهی کردید این وسط و دلی شکستید و اشکی درآوردید در قبال بی احترامی شما نگاه که میکنم میبینم حرفی نزدم 

که ای کاش از همون اول همینطور صریح جواب هر کسی و میدادم تا برام اینطور بل نگیرن و فکر نکنن بی زبونم ( البته اینم مدیون یکی دوتا از دوستامم) 

من هر روز دارم میرسم با هر معاشرتی که اینجا با یه سریا انجام میدم لا به لای گریه ها یه نگا بندازید ب ...

شما حرف بعدیتونم درسته

فقط خواهشا دست از سر من بردارین

من مقصر همه چی هستم همه پیامهای چالشتون رو پای من بنویسید مهم خداست ک بیننده داناست

شما حرف بعدیتونم درستهفقط خواهشا دست از سر من بردارینمن مقصر همه چی هستم همه پیامهای چالشتون رو پای ...

میگم هوچی گری میکنید بدتون میاد و اه و ناله

من گفتم پیام ها برای شماست ؟؟ یکی و شک کردم پرسیدم که ماشالله گفتید نه من ندادم ولی از متنش طرفداری کردید که بماند 

عزیزم شروع کننده این بحث مضحک بینمون من نبودم که منم تموم کنم شما شروع کردید ادامه میدید ولی نمیدونم چرا انتظار دارید نفس لال بمونه و چیزی نگه ؟؟ 

میگم هوچی گری میکنید بدتون میاد و اه و نالهمن گفتم پیام ها برای شماست ؟؟ یکی و شک کردم پرسیدم که ماش ...

خدا روزیتو جای دیگه بده

درخاس دادین حرفاتون رو زدین لغو زدین بعد توقع دارین هیچی نگم

برای خودم واقعا متاسفم ک چرا اعتماد کردم

خدا روزیتو جای دیگه بدهدرخاس دادین حرفاتون رو زدین لغو زدین بعد توقع دارین هیچی نگمبرای خودم واقعا م ...

روزی شما رو هم همینطور 

من بیشتر متاسفم لطفا دیگه بس کنید و ادامه ندید