2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255271 بازدید | 2496 پست
دقیقا مثل من، یه حال مبهم دارم قابل وصف نیست.... کاش فرزندم نبود... فرزندم مثل خودم نابود میشه، اصلا ...

پیش دکتر روانپزشک برو ، دارو درمانی خیلی اثر داره تو حالت اگه بچه داری بخاطر بچت اینکارو بکن ،من حدود ۶ ماه دارو مصرف میکردم زیر نظر دکتر باورت میشه من میخندیدم و شاد بودم فکرم ازاد بود نشخوار ذهنی نداشتم ،فقط یه مشکل بود اینه که قرصا باعث لکه بینی میشد فکر کنم عوارضش بود و همینطور عذر میخوام شدیدا میل ج رو کم کرده بود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
زندگی من تو ۱۸ سالگیم وایستاد ،باورت میشه؟ تا اون وقتا یکم ذوق وشوق داشتم الان هیچی تو خودم پیدا نمی ...

من کلا از اول خوشی نداشتم... یعنی بود ها ولی خیلی دوام نداشت..... بچگی که مریض بودم.... یه گدرو مادر سزنشگر... فکر کن پدرم میرفت بیرون میشنید دختر فلانی عروس شده میومد خونه باد می‌کرد، وسایل رو پرت می‌کرد که چرا این عروس نمیشه.... خوب منه بد بخت همش تو خونه..... هیچی هم درست و حسابی تن آدم نمی‌کردند نه مسافرتی نه هیچی..... اینم از مثلا شوهر معتاد هرزه داغون 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر لکه بینی اذیتم میکرد سرخود قطع کردم،  همش حس میکردم دارم پری میشم بیرون میرفتم با ترس و لرز میرفتم لباس تیره میپوشیدم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
پیش دکتر روانپزشک برو ، دارو درمانی خیلی اثر داره تو حالت اگه بچه داری بخاطر بچت اینکارو بکن ،من حدو ...

نمیتونم...... من خیلی  حالم خرابه..... 💔

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
س منم میزنه همه هم میگن قشنگه...کسی نگفته چرا اینجوری حرف میزنیالبته میگن لوس حرف میزنی

خوب آخه این تو نوشتن و گفتن دچار مشکل میشه س رو گاهی ش می‌نویسه یا برعکس

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نمیتونم...... من خیلی حالم خرابه..... 💔

امتحان کن اگه بیمه داری برو پیش دکتر بیمارستانا هزینش خیلی ناچیز میشه حتی داروها با دفترچه خیلی کم میشه پولش

منم شوهرم  موارد این چنینی داره، من کلا از طرز حرف زدنش بدم میاد.... همیشه چشاش قرمزه و مه، همیشه هم بوی گند میده..... چند بارم سر پیامک دادن به مردم مچش رو گرفتم ولی میگه تو دیوونه ای.... خیالاتی شدی.... کلا عکس ای خانمه که از خودش گرفته بود تو گوشیش بود میگت تو معلوم نیست اینارو از کجا آوردی؟! فکر کن! یا گیام داده بود تو عشق خودمی چه بخواهی چه نخواهی با گل قرمز بعد میگفت نه تو دروغ میگی.... یا یه بار به یکی پیامک میداد  میگفت این بنده خدا مریضه من دا م دلداریش میدم... گفتم مگه شوهر نداره دلداریش بده..... روحم پر زخمه، 💔

برام یه صلوات می فرستی🌹😍

ما ضعیف نبودیم ولی یک بابای بیخیال و اهمال کار همیشه خجالت ردمون می‌کرد مثال داشتیم یک چیزی خراب می‌شد درست کنیم یا نیاز داشتیم بخره اینقدر طول میداد و سختی میکشیدیم جیگرمون میومد بالا 

یک بارم یادم نمیره روز معلم بود از بقیه کمتر پول دادم مامانم داده بود گفت بسشه بردم براش جلو همه گفت این چیه آوردی یا حالتو جا میارم که کم آوردی بیشعور خر جلو اون همه آدم یکی نبود بگه وظیفت داری انجام میدی لطف نمیکنی یا دخترای دایی‌ام در خال خرید بودن دائم من نداشتم مامانمم نمیگرفت برام چقدر حس آویزون بودن داشتم زنداییم دلش میسوخت یک چیز برام میگرفت تهشم اونا همیشه داخل رفاه بودن هیچ پخی نشدن من از هرجا فکر کنی به بهترین حالت رسیدم بچه هم که بودیم همبازیام‌داخل خانواده بابام همه موبایل داشتن از منم کوچیک تر بودن هی میشستم اونا نگاه میکردم یا خواهش که بدن بهم منم بازی کنم یا باهم بازی میکردن من نمیدونستم راجب چی میگن چون نداشتم هی نگاهشون میکردم :)))) دلم خوشه فقط به این که الان برعکس شدیم شرایط زندگی خودم حتی قابل مقایسه هم نیست باهاشون خانوادم که هیچی داشتن هم دنبال پیشرفت نبودن

منم شوهرم موارد این چنینی داره، من کلا از طرز حرف زدنش بدم میاد.... همیشه چشاش قرمزه و مه، همیشه هم ...

این اشغالایی که ما داریم تحمل میکنیم رو ننه باباشون نمیتونن تحمل کنن من فقط بخاطر شرایط جیکم درنمیاد وگرنه حامی درست و حسابی داشتم خیلی وقت پیش طلاقمو میگرفتم ولی هرچی فکر میکنم تنها راه زندگیم همینه

ما ضعیف نبودیم ولی یک بابای بیخیال و اهمال کار همیشه خجالت ردمون می‌کرد مثال داشتیم یک چیزی خراب می‌ ...

خداروشکر زندگی روی خوش نشون داد

این اشغالایی که ما داریم تحمل میکنیم رو ننه باباشون نمیتونن تحمل کنن من فقط بخاطر شرایط جیکم درنمیاد ...

منم مثل  شما... مجبورم مجبور... اگه یک پدرو مادر درست حسابی داشتم...  تازه جالبه یک بار پدر شوهر برداشت جلو تمام عروس نوه و داماد گفت.. ببینم تو میتونی اینو آدم‌ش کنی بعدم خندید.... همه هم خندیدن.. الهی خیر نبینی و آتش به گورت بیفته 💔😭

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
یه پالتو چون پارچش یذره گرون بود چهار پنج سال استفاده میکردم دوران بلوغ قد کشید بودم عین یه کوتاه چس ...

اولین پالتوی زندگیمو گمونم حدود ۱۷ سالگیم پوشیدم، کهنه یکی از فامیلامون بود ،دستش درد نکنه اون سال گرم بود بدنم ، سرما قابل تحمل بود واسم جنسش ضخیم بود داخلش کرک داشت بیرونش مخمل و طرحدار بود ،چقدر دوستش داشتم، همیشه دعاش میکنم

منم مثل شما... مجبورم مجبور... اگه یک پدرو مادر درست حسابی داشتم... تازه جالبه یک بار پدر شوهر برد ...

همیشه قبل خواب دعا میکنم تو خواب بمیرم ،مثل مادربزرگم خیلی راحت شب خوابید صبحش بیدار نشد خدا حتی اینم استجابت نمیکنه

همیشه قبل خواب دعا میکنم تو خواب بمیرم ،مثل مادربزرگم خیلی راحت شب خوابید صبحش بیدار نشد خدا حتی این ...

خدا بیامرزه...... ان شالله دوست من اوضاعت روبه راه بشه و خوشی و شادی به سمتت سرازیر بشه❤️

برام یه صلوات می فرستی🌹😍