2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 241562 بازدید | 2445 پست

استارتر من همیشه در مورد گذشته و دوران بچگیم با حسرت و بغض تو ذهنم حرف میزدم وضع مالی خانواده ام ضعیف بود و بخاطر همین یه سری سختیا و‌نداریا رو از بچگی کشیدیم و بزرگ شدیم و تا الان که ۳۵ ساله ام نتونستم فراموششون کنم وعین یه زخمی همراهم هستن دیشب به طور اتفاقی اومدم سایت و تاپیکتو دیدم و شروع کردم خوندن وقتی می خوندم یه سری از خاطرات با خاطرات بچگی خودم مشترک بودن و خاطراتی که من از هیچ وقت هیچ جا نتونستم به زبون بیارم صبح  که بیدار شدم دوباره تاپیکتو مرور کردم و احساس کردم این بار حس بهتری نسبت به گذشته دارم.

امیدوارم روزی تک تک بچه های این تاپیک به ارامش درونی که لیاقتشو دارن برسن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الانم میشه بری. نمیدونم کدوم شهری ولی برای بزرگسالان هم ژیمناستیک هست. حرکاتش رو یاد میگیری. ب ...

فدات. آخه الان دیگه نمیتونم با دوتا بچه کوچیک همون ب فکر اینا باشم هنر کردم ایشالا دفعه بعدی ب دنیا اومدیم 😂😂😂

منم مثل تو هیچوقت این خاطره از یادم نمیر،7سالم بود وبرادرمم 5سالش بو خونمونم تو روستا بود یه روز رفت ...

پول نداشتن به کنار ،بلد نبودن حتی محبت کنن یا درست رفتار کنن، من بچه بودم چهار پنج سالم بود الان سی سالمه ،۲۵ سال گذشته ولی یادم نرفته 

بعضی وقتا بعضی چیزا یادم میاد اینقدر عصبانی میشم قلبم میسوزه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
دقیقا ،هرجی واسم میگیره میگه خونه بابات ازینا داشتی 😂😂 از درد این حرف دیگه خندم میگیره

منم خیلی بدبختی و بی پولی کشیدم 

ولی الان خودم و شاغلم و پول در میارم

اما روح و روان بچگی ام تا ابد درد می‌کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
گفتی پالتوخدا شاهده کلا دوم راهنمایی بودم برام پالتو نمیخریدن و اصلا نداشتم مال مادرمو میپوشیدم اونم ...

خب منم این پالتو که دوم دبستان خریدن برام قشنگ دوتای من توش جامیشد کلاس پنجم بودم تازه اندازم شد

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
عزیزم من خواهر بزرگتر دارم ،همین الان داشتم به آزارهای روانی که بهم رسونده فکر میکردم که رسیدم به ای ...

حق داری ولی اگه یه درصد خواهرم مثل خودم قلبش نرم و مهربون بود چی؟ میدونم شدنی نیست ولی خیلی به این موضوع فکر میکنم ،گرچه اونایی که محبت پدر و مادر نداشتن از جمله خودم محبت کردن هم خیلی خوب بلد نیستن

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم خیلی بدبختی و بی پولی کشیدم ولی الان خودم و شاغلم و پول در میارماما روح و روان بچگی ام تا ابد در ...

منم اشکم درومد با این تاپیک

خیلی حسرت کشیدم بچگی، الان که شاغلم از پول خودم خرج میکنم اصن دلم نمیخاد پس انداز کنم انقد عقده از بچگی دارم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
فدات. آخه الان دیگه نمیتونم با دوتا بچه کوچیک همون ب فکر اینا باشم هنر کردم ایشالا دفعه بعدی ب دنیا ...

بازم اگه برنامه داشته باشی میشه نشدنی نیست شاید سخت باشه. بازم خودت بهتر شرایط میدونی🌹🌹

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اما سعی کن ازون دوران فاصله بگیری دیگه کلا چیز کهنه تو خونه نگه ندار انرژی منفی داره

خیلیا رو رد کردم ولی خیلیاشو نگه داشتم نمیتونم رها کنم

پول نداشتن به کنار ،بلد نبودن حتی محبت کنن یا درست رفتار کنن، من بچه بودم چهار پنج سالم بود الان سی ...

استارتر اگه شما و بقیه دوستان این جمع توافق داشتن یه گروه بزن توی یه پیام رسان که یک جمع بی ریا و یک دستی تشکیل بشه و هروقت خال بدی داشتیم رنجش های بچگی مون صحبت کنیم تا ازشون ازاد بشیم

اما سعی کن ازون دوران فاصله بگیری دیگه کلا چیز کهنه تو خونه نگه ندار انرژی منفی داره

بهم ارامش میده ،حس خونه داره واسم 😂😂