2777
2789

ازعروسی که اومدم خونه خواست بهم نزدیک بشه نزاشتم گفتم بریم بیرون دلم گرفته احساس خفگی میکنم گفت تا باهام راه نیای ازهمه چی محرومی منم رفتم نشتم تو اتاق به گوشیم نگاه کردم یهو دوستم زنگ زد گفت چرا ازصبح زنگ میزنم جواب نمیدی نگرانتم چرایهویی ازعروسی رفتی بیرون(چون این اقا باز دیوونگیش گل کرد فکر کرد خوشگل کردم بازقراره برم یه ساعت نبود رسیده بودم عروسی اومد منو برد)داشتم جوابشو میدادم یهو بامشت کوبید دراتاق وگوشیو گرفت ازدستم کوبوند به دیوار هرچی لوازم ارایشش داشتم پرت کرد پایین .هی دادمیزد میگفت توکی هستی به من نه بگی میزنم لت وپارت بکنم جنازتو جمع نمیتونن بکنن.نمیدونم به چیت مینازی به دوتاچشم وابرومشکیت بااسید درش میارم میدم دستت .بعد هی به خودش سیلی میزد اومد طرفم خواست موهامو بکشه یهو ازترس گریم گرفت لب ولوچم به لرزه افتاد باهق عق گریه کردم رفتم بعدش نشست زمین هی خودشو کتک زد رفت حال گلدون یادگاری مادربزرگمو زد شکست اومد اتاق سرمن دادزد ازدست توچیکار کنم ؟چی میخای ازجون من میخای طلاق بگیری بلندشو برو دیگه خستم کردی رفت اون یکی اتاق چمدونمو اورد لباسامو ریخت توش گفت گمشو برو منم ازلج بلندشدم پالتو مو تاپوشیدم برم دیدم  از پشت موهامو کشید سرم خورد به لبه تخت بالگد هی زد توشکمم و بعدش رفت بیرون انقدر گریه کردم چشام تارمیبینه میخام برم اما نمیتونم 😭😭😭😭

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم میتونست یه شب رومانتیک باشه

آره با اخلاق گل و بلبل شوهرش حتمااا

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍