2777
2789

از طرفی میگن اینکار درست نیست چون باعث میشه دلسوزیه بیجای ما حیوانات رو از حیات وحش و‌محل حقیقی زندگیشون دور میکنه و‌باعث میشه وارد زندگی شهری بشن

اما از طرفی وقتی بچه به حیوانات غذا میده محبت کردن بهشون و دوست داشتنشون رو یاد میگیره 

کار درست چیه ؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

نه گربه شکارنمیکنه سگ از گربه فرارمیکنه موش همه اینارو میخوره میزاره کنار بهشون یادبدیم باهاشون مهربان باشن اما غذادادن کاراشتباه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما غذا بدن 

ما تمام محیط زیست اونارو خراب کردیم هر روز باهاشون تصادف میکنیم از صدا و رفت و امد ماشین ها آسایش ندارن 

دوستای مهربونم ممنونم که سالها هر بار راهنمایی خواستم خواهرانه کمکم کردین.🌸خدایا شکرت بابت همه نعمتهات🌸

ببین ما اگه جای غذا بخوریم حیوون بیاد از غذای خودمون کمی بهش می‌دیم ولی از خونه غذا نمی بریم یا نمی خریم ،فقط غذایی اضافه بیاد گنجشک بخوره میریزم باغچه 

🥴امضام نمیاد 

خب اگه یه حیوون خونگی داشته باشه میتونه با اون دوست باشه 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من یادش دادم دوستشون داشته باشه وآزار نرسونه بهشون واضافه غذاش مال حیواناته اما نه اسیر خونه بکنه او ...

چه جامع ک کامل و قشنگ، آفرین واقعا❤️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

کار درستیه اتفاقا مخصوصا ت زنستون انقدرم برکت میده ب مال مثل انفاقه فقط به این شکله

خب اون در مورد پرنده هاست

ولی غذا دادن به گربه و سگ و‌گراز کاره اشتباهی نیست ؟

اینا غذا نداشته باشن میرن جایی که غذا باشه  یعنی تو حیات وحش

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌