2777
2789
عنوان

کسایی ک اینستا دارن(ی سوال)

155 بازدید | 15 پست

سلام ب همگی

میخوام با شماره خودم وارد اینستا بشم

از همسرم بارها خواستم رضایت نمیده نصب کنم با اینکه خودش اینستا داره و اکثر اوقات به بهانه مصرف شدن نت نمیزاره با گوشی خودش وارد شم

حالا اگه عضو بشم با اسم فیک متوجه میشه یانه؟(چون تابحال اینستا نداشتم میپرسم)

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بلاکش کن نه نمیفهمه

باز شوهرشو بلاک کنه فک و فامیلو چه کنه ؟خانواده شوهر و اینا بالاخره پیجش رو میشه ...با ایمیل میتونه ناشناس باشه بهتره. فک کن پیج زنداداشت با اسم فیک برات بیاد بالا چه فکری میکنی؟!

خب بعدش باید رمز اکانت و اسمش یادت بمونه چون باید پاکش کنی نفهمه یا هم مخفی کنی اعلان هارو ببندی

واژینیسموس شدید بودم درمان شدم حسم تعریفی نداره فکر نمیکردم هیچوقت خوب بشم از خدا میخوام هیچکس درگیرش نشه میخوام به هرکی که این مشکل رو داره تجربیاتمو بگم 

من حتی فکرش هم نمیکنم بدون گفتن به شوهرم همچین کاری کنم

عزیزم چیزی راجب حقوق برابری شنیدی؟؟

این حرف شما برای زمانی بود ک اون هم اینستا نمیداشت

اگه خوبه ک هردو باید داشته باشیم اگه هم بده هردو نداشته باشیم

چ لزومی داره زنو مرد همدیگرو از چیز هایی ک حقشونه و مخالف دین و شرع نیست منع کنن؟؟

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇